Un TikToker și-a șocat urmăritorii după ce a povestit despre drumul lung până la facultate, care implică mersul cu vaporul, trenul, autobuzul și multe plimbări pe jos, declară Insider.

  • Un TikToker care merge la facultate în Scoția și-a filmat drumul de aproape două ore pentru a face naveta.
  • Laurie a postat un TikTok în care își povestește călătoria, care implică un autobuz, un feribot, un tren și mersul pe jos.
  • Ea a spus că face acest drum până la facultate de trei ori pe săptămână, chiar dacă este vorba doar de a participa la un singur curs.

Sursă: Insider

Călătoria unei TikTokerițe spre facultate, care durează aproape două ore și implică mai multe moduri de transport, i-a șocat pe cei care o urmăresc. Laurie, în vârstă de 17 ani, a postat pe contul ei un TikTok cu 25 de slide-uri care prezintă călătoria ei de la Millport, un oraș de pe coasta Scoției continentale, la campusul Paisley al West College Scotland, în apropiere de Glasgow.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Naveta ei a început cu o călătorie de 15 minute cu autobuzul până la un terminal de feribot la ora 6.45, după care a urcat pe un feribot pitoresc spre continent. După ce a ajuns pe continent, a făcut o călătorie cu trenul de 45 de minute până aproape de colegiul ei. Apoi a mers pe jos aproximativ 10 minute de la gară până la campusul său. A ajuns în cele din urmă în campus la ora 8.30 dimineața, unde a participat la singurul curs pentru care făcuse drumul până acolo. Apoi a făcut tot drumul invers și a ajuns acasă la ora 14.50.

În secțiunea de comentarii a slideshow-ului de pe TikTok, studenta la științe sociale a spus că cheltuiește 19,25 dolari pe transportul public de fiecare dată când merge la facultate. Ea a mai spus că merge în campus de trei ori pe săptămână, ceea ce este „mai mult decât suficient”. Urmăritorii au fost uimiți de naveta ei, TikTok-ul ei adunând 1,2 milioane de vizualizări până la ora transmiterii acestei știri. Unii comentatori au lăudat-o pentru că a luat „Toate mijloacele de transport” pentru a merge la școală.

Citește și:

WhatsApp adaugă funcția de partajare a ecranului în apelurile video

Ron DeSantis se confruntă cu trei noi procese. Donald Trump, favorit printre republicani

Ministerul Educației amână din nou Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a. Probele au fost reprogramate pentru 12 și 13 iunie