Un TikToker și-a șocat urmăritorii după ce a povestit drumul pe care îl face până la facultate

Un TikToker și-a șocat urmăritorii după ce a povestit despre drumul lung până la facultate, care implică mersul cu vaporul, trenul, autobuzul și multe plimbări pe jos, declară Insider.

Sursă: Insider

Călătoria unei TikTokerițe spre facultate, care durează aproape două ore și implică mai multe moduri de transport, i-a șocat pe cei care o urmăresc. Laurie, în vârstă de 17 ani, a postat pe contul ei un TikTok cu 25 de slide-uri care prezintă călătoria ei de la Millport, un oraș de pe coasta Scoției continentale, la campusul Paisley al West College Scotland, în apropiere de Glasgow.

Naveta ei a început cu o călătorie de 15 minute cu autobuzul până la un terminal de feribot la ora 6.45, după care a urcat pe un feribot pitoresc spre continent. După ce a ajuns pe continent, a făcut o călătorie cu trenul de 45 de minute până aproape de colegiul ei. Apoi a mers pe jos aproximativ 10 minute de la gară până la campusul său. A ajuns în cele din urmă în campus la ora 8.30 dimineața, unde a participat la singurul curs pentru care făcuse drumul până acolo. Apoi a făcut tot drumul invers și a ajuns acasă la ora 14.50.

În secțiunea de comentarii a slideshow-ului de pe TikTok, studenta la științe sociale a spus că cheltuiește 19,25 dolari pe transportul public de fiecare dată când merge la facultate. Ea a mai spus că merge în campus de trei ori pe săptămână, ceea ce este „mai mult decât suficient”. Urmăritorii au fost uimiți de naveta ei, TikTok-ul ei adunând 1,2 milioane de vizualizări până la ora transmiterii acestei știri. Unii comentatori au lăudat-o pentru că a luat „Toate mijloacele de transport” pentru a merge la școală.

Citește și:

WhatsApp adaugă funcția de partajare a ecranului în apelurile video

Ron DeSantis se confruntă cu trei noi procese. Donald Trump, favorit printre republicani

Ministerul Educației amână din nou Evaluarea Națională pentru clasa a VI-a. Probele au fost reprogramate pentru 12 și 13 iunie

Exit mobile version