• Fosta Alee a Trandafirilor, în prezent strada academician Alexandru Borza, oferă timișorenilor un spectacol de poveste primăvara când înflorește și până când pe stradă ninge cu petale colorate.
  • Nu mai este un secret faptul că Timișoara se remarcă cu acele peisaje incredibile.
  • Această stradă pitorească, situată în inima Timișoarei, este o veritabilă operă de artă florală.

Strada cea mai frumoasă din Europa oferă localnicilor, dar și turiștilor un spectacol de poveste, mai ales primăvara când natura revine la viață. Inițial, a fost cunoscută ca „Aleea Trandafirilor”. Acum, însă, se numește „Strada Academician Alexandru Borza”. Este o adevărată operă de artă. Culorile roz ale florilor oferă un spectacol vizual impresionant. Se află în apropierea Parcului Justiției.

Fosta Alee a Trandafirilor, în prezent strada academician Alexandru Borza, oferă timișorenilor un spectacol de poveste primăvara când înflorește și până când pe stradă ninge cu petale colorate. Nu mai este un secret faptul că Timișoara se remarcă cu acele peisaje incredibile, adevărate atracții naturale de excepție și o bijuterie urbană irezistibilă.

Această stradă pitorească, situată în inima Timișoarei, este o veritabilă operă de artă florală. Cu mii de trandafiri roz ce își întind delicatele lor petale, strada devine un loc de poveste, atrăgând atenția localnicilor și a turiștilor deopotrivă. În special în timpul primăverii, când natura prinde viață, Aleea Trandafirilor strălucește în toată splendoarea sa.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Timișoara este gazda Parcului Rozelor, o altă destinație turistică de nelipsit în timpul primăverii. Situat în inima orașului, în vecinătatea Catedralei Mitropolitane Ortodoxe, acest parc încântă privirea vizitatorilor cu peste 10.000 de trandafiri în diverse culori.

Citește și