• Taraful de Caliu îți deschide vineri weekendul în Grădina Sticlarilor.
  • XBodies// Crosssmutations este un performance produs de creativi queer.
  • Jazz Rock la Câmpina este până duminică în parcul Mițu Chițu.
  • Duminică dimineață, copiii au atelier la MARe în București.

Dacă nu ajungi la Cluj în weekend, ai alternative.

Taraf de Caliu ne aduce muzici lăutărești și clasice, reinterpretate doar așa cum ei știu. Vă așteptăm sub vie, la Grădina Sticlarilor, de pe la 20.00 să ne bucurăm de o seară de muzică și dans alături de oaspeți de viță nobilă.

XBodies// Crosssmutations de la 22.00 sâmbătă, la Grădina Arthub în București un performance condus de creativi queer care își prezintă vocile, talentele și existența lor adesea neauzită în sfera socială

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Trei zile de festival Jazz Rock la Câmpina începe cu Mara Halunga & Caue de Marinis Project, vineri și cu Luiza Zan Quintet, sâmbătă, și se încheie cu Groove Garden duminică, în parcul Mitu Chițu.


Vineri 20:00 – 22:00 GEORGE BAICEA ELECTRIC BLUES BAND cântă la Green Hours Spiritul şi culoarea anilor ’70 respiră prin soundul blues-rock al trupei, în a cărei exprimare de-a lungul unui spectacol se regăsesc şi elemente moderne de funk, jazz – și nu numai. Un show unic…de fiecare dată.

Duminică dimineață, copiii au atelier la MARe în București. În cadrul acestui atelier, cei mici vor avea ocazia să creeze un tablou tridimensional din hârtie. Renumita lucrare „That’s all Folks!”, a pictorului Florin Ciulache, va fi recompusă sub forma unui tablou tridimensional. Cei mici se vor juca cu formele de hârtie din multitudinea nuanțelor regăsite în creația artistului

Duminică în grădina Palatului Bragadiru, Cristina Lupu este seara, de la 19.00

Citește și: