• Miliardarul Elon Musk, de la Tesla, a inițiat dezbaterea despre viitorul lui Manchester United, afirmând pe Twitter că va cumpăra clubul din Premier League aflat în dificultate.
  • Cumpăr Manchester United ur welcome, a spus Musk într-un tweet. 
  • Mulți s-au grăbit să sublinieze că Musk a promis, de asemenea, să cumpere Twitter pentru 44 de miliarde de dolari înainte ca afacerea să eșueze în iulie.

Miliardarul Elon Musk a recunoscut că un tweet despre cumpărarea lui Manchester United a făcut parte dintr-o glumă de lungă durată”. Fondatorul Tesla a făcut referire la United într-un tweet publicat târziu în noapte.

Musk a scris: „Pentru a fi clar, susțin jumătatea stângă a Partidului Republican și jumătatea dreaptă a Partidului Democrat! De asemenea, cumpăr Manchester United. Cu plăcere”.

Postarea sa a captat rapid multă atenție, primind peste 36.000 de retweeturi și aproape 200.000 de like-uri în câteva ore. Însă, răspunzând proprietarilor de Tesla care l-au întrebat dacă vorbește serios, Musk a scris pe Twitter în replică: „Nu, aceasta este o glumă de lungă durată pe Twitter. Nu cumpăr nicio echipă sportivă”.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

United este deținută de familia Glazer, cu sediul în Florida, din 2005. Proprietatea lor a fost în mod regulat criticată de fani din cauza datoriilor, a dividendelor și a proastei gestiuni care au urmat preluării lor controversate.

Glazerii au supravegheat, de asemenea, un declin accentuat al performanțelor și rezultatelor în ultimii ani. Echipa campioană a Angliei de 20 de ori campioană a Angliei nu a mai câștigat un titlu în Premier League de la ultimul sezon al lui Sir Alex Ferguson la conducere, în 2012-2013, și nici un fel de argintărie de cinci ani.