• Vanessa Hudgens a anunțat că este gravidă, pe covorul roșu de la Premiile Oscar.
  • Hudgens a debutat cu burtica ei de bebeluș într-o rochie neagră cu guler înalt, asortată cu grămezi de diamante Chopard.
  • Anunțul vine la doar trei luni după ce s-a căsătorit cu jucătorul de baseball Cole Tucker în Mexic.

Vanessa Hudgens nu se ferește niciodată de un moment pe covorul roșu care să te lase cu gura căscată – iar la Premiile Oscar 2024 nu a fost diferit. De fapt, proaspăta căsătorită a dat și o veste importantă, scrie People.

Hudgens a debutat cu burtica ei de bebeluș într-o rochie neagră cu guler înalt, asortată cu grămezi de diamante Chopard, la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Academiei din Los Angeles, duminică, unde este gazda emisiunii The Oscars Red Carpet Show de la ABC, alături de Julianne Hough.

Hudgens și stilistul ei, Jason Bolden, au lucrat îndeaproape cu echipa Vera Wang și la rochia ei de mireasă, așa că este logic că a apelat la designer și pentru momentul ei special de debut pe covorul roșu. Hudgens a asortat rochia cu un colier Chopard orbitor din aur alb de 18 carate, cu un diamant galben în formă de pară de 10,06 carate și 29,88 carate de diamante, împreună cu cercei cu diamante și inele cu diamante din colecția Haute Joaillerie a brandului.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
XI MERGE LA PARIS
PICASSO ÎȘI DEDICĂ VIAȚA ARTEI
SWIFT REVINE PE PRIMUL LOC
MADONNA CÂNTĂ ÎN RIO DE JANEIRO
LANDO NORRIS CÂȘTIGĂ CURSA DE LA MIAMI

Anunțul privind sarcina lui Hudgens vine la doar trei luni după ce s-a căsătorit cu jucătorul de baseball Cole Tucker în Mexic. Pentru ziua cea mare, Hudgens a optat pentru o rochie Vera Wang – o rochie cu gulerul încolăcit, de culoare ivoriu deschis, pe care a descris-o pentru Vogue ca fiind „elegantă, modernă și sexy”.

Citește și