• Intrarea România în spațiul Schengen, aerian și maritim, este considerat un moment istoric pentru țara noastră.
  • Romanian Creative Week 2024 a organizat astăzi un prim eveniment care să marcheze această reușită.
  • Este vorba despre vernisajul unei expoziții intitulate „The nature of things”.

Intrarea România în spațiul Schengen, aerian și maritim, este considerat un moment istoric pentru țara noastră, iar Romanian Creative Week 2024 a organizat astăzi un prim eveniment care să marcheze această reușită. Este vorba despre vernisajul unei expoziții intitulate „The nature of things”. Dacă mergi astăzi prin terminalul T4 al Aeroportului Iași, oprește-te pentru a admira instalația artiștilor.

Expoziţia „The Nature of Things”, curatoriată de Marlene Herberth, aduce împreună universuri artistice ce explorează designul computaţional, arta meşteşugărească şi instrumentele modelării porţelanului şi a fierului, aşa cum au fost ele imaginate de Alexandru Herberth (KraftMade), Ramona Biciuşcă & FireKultur şi Vlad Ţenu.

„Suntem într-un moment important atât pentru Iași, cât și pentru România. Este un pas înainte pentru viitor. Este o expoziție care se numește The nature of things. Este vorba despre natura lucrurilor din punct de vedere al designului, al artei. Alături de artiști foarte dragi, am venit cu un sistem modular pe care l-am creat cu ajutorul algoritmilor și care este inspirat din natură, în strânsă legătură cu conceptul acestei expoziții”, a spus arhitectul Vlad Țenu la Aleph News.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Citește și