• Ruth Chapman și-a transformat pasiunea într-un business.
  • Mergea prin magazine second-hand pentru a-și crea ținute originale și pentru a se inspira.
  • Ruth a devenit cunoscută pentru sprijinul acordat tinerelor talente, considerându-le cheia succesului în afacerea lor.

Unii muncesc o viață, iar alții își fac averi impresionante de tineri. Asta este și povestea lui Ruth Chapman. La vârsta de 21 de ani, Ruth s-a hotărât să transforme pasiunea într-un business, iar acum are o avere de 216 milioane de dolari.

Atunci când combini plăcerea cu munca, mereu ies lucruri frumoase și de succes. Ruth Chapman și-a transformat pasiunea într-un business. Și-a dedicat viața modei. Avea pasiune pentru modă încă din copilărie. Mergea prin magazine second-hand pentru a-și crea ținute originale și pentru a se inspira. După ce a absolvit școala West Kirby, Ruth a avut diverse joburi, inclusiv la brandurile Jaeger și Harrods. La 21 de ani l-a cunoscut pe viitorul soț și om de afaceri, Tom Chapman. Cei doi au deschis un magazin online, și de aici a început marele succes în industria modei.

Ruth a devenit cunoscută pentru sprijinul acordat tinerelor talente, considerându-le cheia succesului în afacerea lor. După ce s-au lansat în online în 2007, businessul a înregistrat creșteri anuale de 100%. Astfel, a devenit un gigant internațional, cu peste 450 de branduri distribuite în 176 de țări. Iar în 2012 au lansat și propriul brand, Raey. Pe lângă activitatea în afaceri, Ruth se implică și în susținerea tinerelor talente din modă și în campanii pentru reducerea discrepanțelor de gen în antreprenoriat. Astăzi, alături de soțul său Tom, Ruth are trei copii și continuă să fie un model de succes în lumea modei, deținând proprietăți în Londra și Los Angeles.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Citește și