• Noul film este produs de Johnson, Dany Garcia și Hiram Garcia.
  • Reimaginarea live-action a Moanei va celebra insulele, comunitățile și tradițiile insulelor din Pacific.
  • Călătoria Moanei de auto-descoperire și reflecție asupra vieților strămoșilor ei a câștigat inimi din întreaga lume.

Dwayne Johnson a dezvăluit astăzi, într-un mesaj înregistrat din Hawaii, că o reimaginare live a filmului de succes din 2016 de la Walt Disney Animation Studios, Moana, este în curs de dezvoltare. Anunțul a fost împărtășit de directorul executiv Bob Iger în timpul transmisiunii web a Adunării Acționarilor a Companiei Walt Disney, conform The Walt Disney Company.

Noul film este produs de Johnson, Dany Garcia și Hiram Garcia prin Seven Bucks Productions și Beau Flynn prin Flynn Picture Co. Printre producătorii executivi se numără Auli’i Cravalho, care i-a spus Moana, și Scott Sheldon de la Flynn Picture Jared Bush. La producție va participa și Dana Ledoux Miller, Bush, care a fost regizor și co-scenarist al filmului Disney, câștigător al Oscar, Encanto, și scriitor și co-regizor al filmului Disney, câștigător al Oscarului, Zootopia, a scris scenariul pentru Moana (2016).

La fel ca predecesorul film animat – care a încasat aproape 644 de milioane de dolari la box office-ul global și s-a numărat printre primele 15 filme difuzate în S.U.A. în 2022 – reimaginarea live-action a Moanei va celebra insulele, comunitățile și tradițiile insulelor din Pacific, așa cum se vede prin ochii unei tinere dornice să-și deschidă propriul drum. Călătoria Moanei de auto-descoperire și reflecție asupra vieților strămoșilor ei a câștigat inimi din întreaga lume, la fel ca noua ei prietenie cu un semizeu exilat pe nume Maui.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

„Sunt profund măgulit și plin de recunoștință pentru a aduce frumoasa poveste a Moanei pe marele ecran live-action”, a spus Johnson, care plănuiește să se întoarcă în lumea fictivă cu Moana. „Această poveste este cultura mea, iar această poveste este emblematică pentru grația și puterea războinicului poporului nostru. Port această cultură cu mândrie pe pielea mea și în sufletul meu, iar această oportunitate o dată în viață de a mă reîntâlni cu Maui – inspirată de mana și spiritul regretatului meu bunic, Înaltul șef Peter Maivia – este una care este foarte adâncă. pentru mine. Vreau să le mulțumesc partenerilor mei de la Disney pentru angajamentul lor puternic față de acest efort special deoarece nu există o lume mai bună pentru noi pentru a onora povestea poporului nostru, pasiunea noastră și scopul nostru decât prin tărâmul muzicii și dansului, care este în centrul a ceea ce suntem noi ca popor polinezian”, a spus Johnson.

Citește și: