• Happy Gilmore 2, continuarea comediei lui Adam Sandler din 1996, va include mai multe nume noi, printre care Travis Kelce și Benny Safdie.
  • Continuarea, a cărei filmare va începe în câteva săptămâni, își propune să capteze același sentiment de realism ca originalul.
  • Happy Gilmore 2 va aduce pe ecran unele personalități sportive din viața reală.

Happy Gilmore 2 primește o actualizare interesantă despre filmări de la Adam Sandler, care confirmă, de asemenea, mai multe date pentru sequel. Comedia sportivă originală a lui Sandler, lansată în 1996, urmărește un jucător de hochei pe gheață ratat care descoperă că are un talent ascuns pentru golf și participă la un turneu pentru a salva casa bunicii sale de la executare silită. La începutul acestui an, continuarea Happy Gilmore 2 a fost anunțată oficial, Sandler reluându-și rolul într-un film care vine pe Netflix, scrie MSN.

Acum, în timpul unei apariții la The Tonight Show Starring Jimmy Fallon și într-un interviu separat cu IndieWire, Sandler a împărtășit o actualizare interesantă de filmare pentru Happy Gilmore 2.

În cadrul emisiunii The Tonight Show, Sandler a declarat că filmările pentru sequel încep „în câteva săptămâni” și a confirmat că Travis Kelce va avea o apariție cameo . Într-un interviu separat, Sandler a mai spus că Benny Safdie, care l-a co-regizat în Uncut Gems, „va avea un rol suculent” în Happy Gilmore 2.

Recomandări

ISRAELUL ATACĂ HEZBOLLAH
CLINTON SE REVOLTĂ
TRUMP: KAMALA HARRIS M-A SUNAT
ATAC ASUPRA HEZBOLLAH
BILLIE VOTEAZĂ CU KAMALA
S-A ALES FUMUL

Citește și