• Barrymore este mama fiicelor Olive, în vârstă de 11 ani, și Frankie, în vârstă de 10 ani.
  • Vedeta a abordat recent dacă vrea ca copiii ei să urmeze actoria și la ce vârstă le-ar permite să o facă.
  • Această afacere… mi-a oferit toate oportunitățile de sub soare și nu aș putea să-mi apreciez viața mai mult”, a împărtășit ea.

Drew Barrymore a dezvăluit care sunt regulile ei când vine vorba de copii și actorie. Vedeta a abordat recent dacă vrea ca copiii ei să urmeze actoria și la ce vârstă le-ar permite să o facă, scrie Film News.

Când am avut prima dată copii, îmi amintesc că oamenii mă întrebau ceva de genul: Ei bine, ai vrea ca copiii tăi să se apuce de actorie?. Și întotdeauna mi-a dat un sentiment atât de trist, ca și cum această afacere ar fi atât de toxică”, a declarat ea pentru revista People într-un interviu publicat duminică, 14 aprilie.

Barrymore este mama fiicelor Olive, în vârstă de 11 ani, și Frankie, în vârstă de 10 ani. Este celebră pentru că și-a început propria carieră de actriță încă de mică, în anii 1980, și a avut roluri în filme clasice precum Charlie’s Angels, cu Cameron Diaz și Lucy Liu, și 50 First Dates, cu Adam Sandler. Mai mulți membri ai familiei vedetei, inclusiv tatăl, bunicul și străbunicii ei, au fost actori.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Această meserie… mi-a oferit toate oportunitățile de sub soare și nu aș putea să-mi apreciez viața mai mult”, a împărtășit ea. Barrymore continuă să descrie pasiunea copiilor ei pentru artă și a dezvăluit că aceștia vor să acționeze în mod profesionist.

Copiii mei mă întreabă tot timpul – le-ar plăcea să fie în film sau în social media sau să cânte sau orice altceva. Întotdeauna le spun doar: Piese de teatru la școală, tabere de teatru, orice. Dar să fii în atenția publicului… va fi atunci când voi considera că ești pregătit.”

Drew a dat apoi cea mai bună estimare a ei despre când ar putea fi asta. Ca părinte, mi-ar plăcea foarte mult să-mi susțin copiii când vor fi mai mari. Ce număr este acela? Nu știu, dar nu este 13 și probabil că nu este 14.”

Citește și