• Potrivit lui Barrymore, sfatul a venit de la Dr Pressman cu ani în urmă, când fiica ei Olive „trecea printr-o fază”.
  • Barrymore a spus că doctorul Pressman a învățat-o în schimb cum să se „regleze” în aceste momente.
  • Drew a vorbit despre sfatul care a schimbat modul în care ea este părinte în timpul episodului de marți din The Drew Barrymore Show.

Drew Barrymore a împărtășit sfatul parental pe care l-a primit și care i-a „schimbat viața”. În vârstă de 48 de ani, actrița are două fiice, Olive, în vârstă de 11 ani, și Frankie, de nouă ani, cu fostul soț Will Kopelman. Drew a vorbit despre sfatul care a schimbat modul în care ea este părinte în timpul episodului de marți din The Drew Barrymore Show, unde i s-a alăturat expertul în educație parentală și psihologul Dr. Aliza Pressman, scrie The Independent.

Potrivit lui Barrymore, sfatul a venit de la Dr Pressman cu ani în urmă, când fiica ei Olive „trecea printr-o fază”. „Mi-ai schimbat în mod special viața”, i-a spus Barrymore psihologului. „Am avut-o pe fiica mea Olive, pe care Aliza o știe, trecea printr-o fază, asta a fost cu ani în urmă, în care când se supăra, încercam să merg la ea și încercam să o fac mai bine.”

Cu toate acestea, potrivit actriței, acesta a fost „ultimul lucru de care [fiica ei] avea nevoie sau și-l dorea”. „Nu am înțeles, ea fie fugea, fie se întorcea la mine. Dar oricum ar fi fost ca cele două extreme ale lipsei de bunătate”, a continuat ea.

Recomandări

MACRON: EUROPA POATE MURI
PROGNOZA METEO DE PAȘTE
MESAJUL PREOTULUI NECULA DE PAȘTE
CE FILME VEZI DE PAȘTE
PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
ROMÂNII SE LASĂ PĂCĂLIȚI

Barrymore a spus că doctorul Pressman a învățat-o în schimb cum să se „regleze” în aceste momente. „Ai spus să intri în cameră și să spui doar: Înțeleg că avem un moment, sunt aici de cealaltă parte a ușii pentru tine, așteptând. Când ești gata, eu sunt aici”, și-a amintit Barrymore. „Și aș ieși și aș respira adânc. Am obținut cele mai bune rezultate vreodată în educația mea parentală din asta și nu a fost niciodată o modalitate la care m-aș fi gândit.”

Ca răspuns la explicația lui Barrymore, dr. Pressman a remarcat că părinții sunt adesea „atât de speriați de sentimentele mari ale [copilului lor]” și vor să le „remedieze”. În timpul conversației, dr. Pressman a remarcat, de asemenea, că este normal ca părinții să simtă acest lucru, dar și importanța de a putea regla sentimentul.

Citește și