• Volumul „Omul orchestră” de Răsvan Popescu îl aduce pe autor față în față cu personajele sale.
  • Daniela Zeca-Buzura este pomenită în noul volum al lui Răsvan Popescu.
  • Alături de autor a fost la BNR și fostul președinte Emil Constantinescu.

Scriitorul Răsvan Popescu răsfoiește pentru tine cel mai nou volum pe care îl semnează. Și are întâlnire cu o parte dintre personajele sale la Banca Națională a României.

„Un fel de cheie de lectură ca să vă orientați mai ușor în acest labirint al memoriei, memorii subiective, să spunem. În această carte este vorba de o incursiune în trecutul nostru recent, o retrospectivă a unei perioade a marilor speranțe. De la personajele cele mai mici, la personajele fără nume, la personajele de fundal”

Daniela Zeca-Buzura a vorbit despre cum ai putea să te simți atunci când te regăsești între paginile unei cărți ca personaj.

Recomandări

ISRAELUL EXTINDE OPERAȚIUNEA ÎN RAFAH
CIOLACU IA MĂSURI ANTI-SHRINKFLAȚIE
A8 FACE PROGRESE
ÎNCEPE CAMPANIA ELECTORALĂ
COMPANIILE RESIMT SCĂDERI DUPĂ PANDEMIE
PROFESORII VOR LUCRA CU A.I.

„Ați vedea că nu sunt nici pe departe personaj, nici măcar unul secundar. Poate unul eliptic, pentru că sper că avea nevoie de un început bun al cărții. Și atunci a găsit unul glumeț, atât de abil cum este în proză și a spus așa: DZB, cum mi se mai spune, sprintenă și dezinvoltă, auziți… sper să fac proba acestor calități”

Obișnuiți să fie personaje, politicienii au o perspectivă specială asupra regimului în care funcționează rolurile preferate.

Citește și