• Arnold Schwarzenegger a trecut peste un Mercedez Benz cu propriul tanc pentr a-și anunța noul job.
  • El a condus tancul personal M47 Patton într-un videoclip promoțional al Netflix care anunță numirea.
  • Netflix a declarat săptămâna trecută că a dobândit 5 milioane de utilizatori activi lunari.

Arnold Schwarzenegger are o slujbă nouă pe care a anunțat-o trecând cu un tanc militar masiv pe care îl deține peste un Mercedes Benz parcat în fața sediului central al Netflix din California, scrie YahooNews.

Într-un videoclip promoțional de pe canalul YouTube al Netflix, încărcat luni, actorul a declarat: „Nimeni nu iubește acțiunea la fel de mult ca mine. De aceea am acceptat noua și marea slujbă de Chief Action Officer al Netflix”, a adăugat el.

Nu este foarte clar ce presupune slujba de Chief Action Officer al Netflix, în vârstă de 75 de ani, dar superstarul a spus în videoclip că lucrează „non-stop” pentru a aduce publicului „cea mai mare acțiune de pe pământ”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
NADAL SE CALIFICĂ ÎN TURUL PATRU LA MADRID
TRUMP MODIFICĂ DOBÂNDA DE REFERINȚĂ
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?

Videoclipul – care îl arată chiar pe Schwarzenegger tăind un burrito în două cu ajutorul unei săbii – enumeră viitoarele filme și emisiuni pline de acțiune de la Netflix, inclusiv Extraction 2 și The Witcher Season 3. De asemenea, prezintă Fubar – un serial cu Schwarzenegger – care va avea premiera pe Netflix pe 25 mai.

Comentariile la adresa lui Schwarzenegger

Utilizatorii Reddit au discutat despre noua titulatură a postului lui Schwarzenegger, 234 de persoane intrând pe un subreddit pe această temă.

„Deci, practic, acesta nu este un post real și este doar un anunț publicitar, nu?”, a comentat un utilizator Reddit. „Habar nu am ce responsabilități ar putea implica, dar acest om știe cu siguranță un lucru sau două despre filmele de acțiune de succes”, a spus un altul.

Ceea ce este clar este că starul din Terminator iubește atât de mult acțiunea, încât a folosit chiar și propriul său tanc militar M47 Patton în videoclip – pe care l-a adus din Austria -, potrivit Tudum, site-ul fanilor Netflix.

Utilizatorii Netflix au crescut

Schwarzenegger a spus că a condus singur tancul. „Chiar eu am fost cel care a condus? Bineînțeles că a fost. Nu aveam de gând să las pe altcineva să se distreze așa”, a declarat el pentru Tudum. Profilul LinkedIn al lui Schwarzenegger arată că titlul său actual este de președinte al Oak Productions, o companie de producție video.

Netflix și reprezentanții lui Schwarzenegger nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii ale Insider, trimise în afara orelor obișnuite de lucru. Numirea de către Netflix a legendei de la Hollywood a avut loc la o săptămână după ce compania a anunțat că a achiziționat 5 milioane de utilizatori activi lunari pentru noul său plan cu suport publicitar, lansat în urmă cu șase luni.

Nu au fost dezvăluite cifrele efective privind abonații sau veniturile din noul nivel, dar sentimentul investitorilor a fost totuși stimulat, acțiunile crescând cu 10% într-o singură zi în urma acestei știri. Luni, acțiunile Netflix au închis în scădere cu 0,6%, la 363,01 dolari bucata. Acțiunile au crescut cu 23% până acum în acest an.

Citește și: