• Beyoncé și Kendrick Lamar aduc o nouă reinterpretare.
  • Piesa originală este inclusă pe cel de-al șaptelea album solo al artistei.
  • Vedeta se află în „Renaissance Tour”.

Vineri, cântăreața Beyoncé și-a surprins fanii prin lansarea unui remix al piesei „America Has a Problem”, scrie People. Artista a colaborat cu rapperul Kendrick Lamar pentru această reinterpretare. Melodia este inclusă pe cel de-al șaptelea album al său, premiat cu Grammy.

Remixul vine la doar câteva luni după ce albumul i-a adus interpretei, în vârstă de 41 de ani, patru gramofoane de aur la Premiile Grammy 2023, inclusiv premiul pentru cel mai bun album de muzică dance/electronică. În timp ce remixul păstrează ritmul său original, există o tranziție rapidă către versul lui Lamar.

Despre turneul lui Beyoncé

Turneul „Renaissance World Tour” marchează primul turneu solo al lui Beyoncé de la „Formation World Tour”, din 2016. Înainte de lansarea albumului Renaissance, artista, originară din Houston, a vorbit despre album ca despre ceva care i-a oferit „un loc unde să viseze și să găsească evadare într-o perioadă înfricoșătoare pentru lume”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cântăreața a vrut să-și exprime intenția de a „crea un loc sigur, un loc fără judecată”. „A fost o călătorie frumoasă de explorare. Sper că veți găsi bucurie în această muzică. Sper că vă inspiră să eliberați zvâcnetul. Și să vă simțiți la fel de unici, puternici și sexy cum sunteți”, a spus aceasta.

Kendrick și Beyoncé au colaborat ultima dată la piesa „Freedom”, de pe albumul „Lemonade”, din 2016, al lui Beyoncé. De asemenea, au interpretat piesa la gala BET Awards, din acel an.

Citește și: