• Cardi B este cea mai recentă vedetă care a fost lovită de un obiect din mulțime în timpul unui concert.
  • Artista în vârstă de 30 de ani a reacționat aruncând microfonul spre spectator.
  • În imagini se vede cum personalul de securitate îl înconjoară pe agresor și îi recuperează microfonul rapperiței.

Cardi B a devenit cea mai recentă vedetă care a fost lovită de un obiect din mulțime în timpul unui concert, când un spectator a aruncat cu băutura în rapperiță. Artista în vârstă de 30 de ani a reacționat aruncând microfonul spre spectator, scrie BBC.

Deși rapperița nu mai avea un microfon, vocea ei încă se auzea pe coloana sonoră preînregistrată care se auzea prin difuzoare. Incidentul a avut loc în Las Vegas și a fost filmat din mai multe unghiuri de mai mulți fani.

În imagini se vede cum personalul de securitate îl înconjoară pe agresor și îi recuperează microfonul rapperiței. Imaginile de la începutul concertului o arată pe Cardi B cerându-i unui alt membru al publicului să o stropească din spate, în timp ce aceasta se întorcea cu spatele la mulțime.

Mai târziu, în timpul spectacolului, rapperița a explicat că pulverizarea anterioară a fost făcută pe la spate și la indicațiile ei, în timp ce ea s-a opus ca celălalt membru al mulțimii să arunce pe neașteptate cu apă care a lovit-o pe față.

Potrivit site-ului de divertisment TMZ, femeia care a fost lovită de microfon a raportat ulterior incidentul la poliția din Las Vegas. Deși microfonul lui Cardi B era în direct, faptul că vocea ei s-a auzit în continuare pe coloana sonoră după ce a aruncat microfonul a stârnit acuzații de lip synching, mulți comparând-o în glumă cu grupul Milli Vanilli din anii 1980.

Citește și: