• Warner Bros. Pictures, New Line Cinema și Renaissance Pictures prezintă reîntoarcerea la franciza emblematică de groază, „Cartea Morților: Posesie Demonică”.
  • „Cartea Morților: Posesie Demonică” aduce în prim plan o poveste complicată a două surori înstrăinate.
  • Filmul este produs de Rob Tapert.

Clasica franciză horror „Cartea Morților: Posesie Demonică” se reîntoarce din 21 aprilie pe marile ecrane din România.

Warner Bros. Pictures, New Line Cinema și Renaissance Pictures prezintă reîntoarcerea la franciza emblematică de groază, „Cartea Morților: Posesie Demonică”, de la scenaristul și regizorul Lee Cronin. Filmul are în distribuție actori precum Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Morgan Davies, Gabrielle Echols și Nell Fisher.

„Cartea Morților: Posesie Demonică” aduce în prim plan o poveste complicată a două surori înstrăinate a căror întâlnire este întreruptă de apariția unor demoni, împingându-le într-o bătălie pentru supraviețuire, în timp ce se confruntă cu cea mai terifiantă variantă posibilă a unei familii.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Filmul este produs de Rob Tapert și îi are ca producături executivi pe creatorul seriei și legenda fimelor horror, Sam Raimi și „Ash” însuși, Bruce Campbell, împreună cu John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam și Victoria Palmieri.

Lui Cronin i se alătură în spatele camerei directorul de fotografie Dave Garbett, designerul de producție Nick Bassett, editorul Bryan Shaw și designerul de costume Sarah Voon, cu o partitură scrisă de Stephen McKeon.

De la data de 21 aprilie 2023, o prezentare New Line Cinema și Renaissance Pictures a unei producții Pacific Renaissance și Wild Atlantic Pictures, „Cartea Morților: Posesie Demonică” este distribuită de Vertical Entertainment în cinematografele din România.

Citește și: