• Cel mai lung sărut într-un film a durat 6 minute și 44 de secunde în „Kids in America”.
  • Replica lui DiCaprio în Titanic: „Sunt regele lumii” a fost complet improvizată.
  • „Passangers” ocupă primul loc în topul filmelor de dragoste al site-ului IMDB.

Dragostea… ce te-ai face fără dragoste? Dar fără filmele de dragoste? Încă nu este luna iubirii, dar frigul de afară te trage la un pahar de vin pe o canapea cosy și un film despre iubire.

Sunt multe filme în care tema principală este dragostea, dar eu am mai căutat un lucru: autenticul. Încep cu prima iubire, care nu se uită niciodată: „Malena”.

Merg în extrema cealaltă, până să ajung la filmele soft. „Bufallo 66′”. Este despre iubire? Este. Vincent Gallo joacă un nebun? Joacă. Este un rol excepțional? Cu siguranță.

Recomandări

7 LOCAȚII „BRIDGERTON"
CELE MAI VECHI DOVEZI ALE FUZIUNII
MAI SLĂBEȘTE-NE
SOPHIE TURNER, DESPRE DIVORȚUL DE JOE JONAS
VEZI WORLD PRESS PHOTO LA UNIVERSITATE
NOI IMAGINI ÎN CAZUL LUI „DIDDY"

Pe Jim Carrey îl cunoști pentru rolurile comice. Îți spun un secret din spatele cortinei: un actor de comedie știe să joace dramă. Și da, tot despre iubire vorbim: „Eternal Sunshine of the Spotless Mind”.

Înainte să închei, trebuie să mai spun câteva titluri: „Titanic”, „Shakspeare in Love”, „A Star in Born”, „Call me by your name”, „Lala Land”, „Undeva, Cândva”, „Dirty Dancing” și celebrul „Casablanca”. Termin cu „The Artist”, unde nu vezi neapărat dragostea, dar simți tensiunea – iar momentul lui Bérénice Bejo cu sacoul este excepțional.

Citește și