• Cu siguranță dacă te numeri printre fanii ,,Gardienii Galaxiei”, te-ai întrebat măcar o singură dată cum sunt proiectate personajele Rocket și Groot.
  • Stephane Ceretti, supervizor VFX, explică ce efecte speciale a folosit în procesul animației celor două caractere.
  • Filmul „Guardians of the Galaxy Vol. 3” aparține studiourilor Marvel.

„Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 3” rulează acum în cinematografe, iar compania Marvel a distribuit un videoclip care oferă câteva informații despre munca depusă pentru a anima două dintre cele mai iubite personaje ale echipei: Rocket și Groot, scrie Marvel.

Videoclipul îl prezintă pe Ryan Penagos, care îl intervievează pe supervizorul de efecte vizuale, Stephane Ceretti. „Pentru acest film nu s-a folosit motion capture, ci mai degrabă au fost făcute filmări de referință cu actorii, înainte ca personajele să fie animate manual. Clipul conține numeroase imagini cu Sean Gunn, care îl interpretează și pe Kraglin în film, care acționează ca referință pentru Rocket”, spune Ceretti.

Atenția la detalii și munca depusă pentru a anima aceste personaje este evidentă. Ceretti explică o parte din proces: „Avem o mulțime de cadre care sunt ca niște prim-planuri asupra ochilor lor și există o mulțime de emoții, așa că am lucrat cu adevărat la detaliile pupilei, ale irisului, totul în ochii lor. Felul în care pleoapele se împing, se deschid, culoarea, nivelul de întuneric din jurul ochilor, umezeala din ochi”.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
NE IA A.I.-UL JOBUL?
TU CREZI ÎN MANIFESTARE?
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA

Urmărește acest nou videoclip de mai jos pentru a vedea cum au fost creați Rocket și Groot pentru filmul „Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 3”.

În „Gardienii Galaxiei Vol. 3”, îndrăgita bandă se acomodează la viața de pe Knowhere. Nu trece mult timp până când destinele lor sunt bulversate de ecourile trecutului turbulent al lui Rocket. Peter trebuie să-și adune echipa în jurul său, într-o misiune periculoasă, pentru a-l salva pe Rocket, o misiune care, dacă nu este îndeplinită cu succes, ar putea duce foarte probabil la sfârșitul Gardienilor. Coloana sonoră pentru volumul 3 a fost compusă de John Murphy.

Citește și: