• Starul pop a făcut anunțul în timp ce a distribuit o înregistrare video în care cântă un cântec în dormitorul unuia dintre fanii săi, în timpul unei vizite surpriză la ei acasă.
  • Sheeran a declarat că înregistrase deja o piesă live în casa fanului Kari Conaway, când a văzut un pian în camera acesteia.
  • Fanul a descris întâlnirea, care a avut loc pe 7 mai în SUA, ca fiind cea mai bună zi din viața ei.

Ed Sheeran spune că a înregistrat în secret un nou album live în camerele de zi ale fanilor. Sheeran a dezvăluit pe rețelele de socializare că și-a surprins fanii la casele lor și a înregistrat melodii în sufrageria acestora pentru un nou album live, care va conține iterații ale unor piese de pe viitorul său album de studio, Autumn Variations.

Artistul în vârstă de 32 de ani a declarat că a înregistrat deja o piesă live la casa fanului Kari Conaway, când a văzut un pian în camera acesteia și a decis să facă o interpretare improvizată a piesei Wake Me Up, un cântec de pe primul său album de studio, Plus. Fanul a descris întâlnirea, care a avut loc pe 7 mai în SUA, ca fiind cea mai bună zi din viața mea” pe Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Sheeran a declarat că albumul live va fi lansat în curând”, în timp ce fanii se pregătesc pentru lansarea albumului Autumn Variations, cel de-al șaptelea album de studio al său și primul care va fi lansat sub propria sa casă de discuri, Gingerbread Man Records, pe 29 septembrie.

Albumul de 14 piese, spune Sheeran, este scris din perspectiva lui și a prietenilor săi care treceau prin atât de multe schimbări în viață” în toamna anului trecut. După căldura verii, totul fie s-a liniștit, fie s-a așezat, fie s-a destrămat, fie a ajuns la un punct culminant, fie a făcut implozie”, a spus el.

Inspirația sa a venit de la un compozitor numit Edward Elgar, care a compus Variațiunile Enigma la sfârșitul secolului al XIX-lea, în care fiecare dintre cele 14 compoziții era despre un prieten diferit al său.

Citește și: