• Filmul „Wonka”, regizat de Paul King ajunge în cinematografe astăzi, pe 15 decembrie.
  • Timothée Chalamet, Olivia Colman, Rowan Atkinson și Hugh Grant joacă în rolurile principale.
  • Filmul este bazat pe personajul din centrul poveștii „Charlie și fabrica de ciocolată”.

Filmul „Wonka”, regizat de Paul King, cu Timothée Chalamet, Olivia Colman, Rowan Atkinson și Hugh Grant în rolurile principale, ajunge în cinematografe astăzi, pe 15 decembrie.

Bazat pe personajul din centrul poveștii „Charlie și fabrica de ciocolată”, cea mai emblematică carte pentru copii a lui Roald Dahl și una dintre cele mai bine vândute cărți pentru copii din toate timpurile, „Wonka” spune povestea prin care cel mai mare inventator, magician și producător de ciocolată a devenit îndrăgitul personaj Willy Wonka.

„Nu am mai făcut nimic de genul ăsta până acum și am lucrat la el atât de mult timp și din greu. Și este uimitor să îl împărtășesc în sfârșit cu oamenii. Cred că Willy Wonka este unul dintre marile personaje ale literaturii pentru copii și felul în care Dahl a scris „Charlie și fabrica de ciocolată”. Există o mulțime de mici informații, de pepite și de povești despre șeful său, iar Dahl a revenit mereu la el”, a declarat Paul King, directorul filmului, într-un interviu.

Recomandări

TÎLVAR: PATRIOT E INDISPENSABIL PENTRU ROMÂNIA
XI ÎL PRIMEȘTE PE PUTIN ÎN CHINA
INSTINCT DE TURMĂ
BIDEN TRIMITE ARME ÎN ISRAEL
PROTESTE LA MUZEE
TU MERGI LA VOT? 6 DIN 10 TINERI, DA

„Acest tânăr Willy Wonka este diferit de Willy Wonka din ambele versiuni anterioare, versiuni pe care eu le ador. Dar aceste versiuni ale lui Willy Wonka sunt Willie pe care îl cunoaștem din cărțile vechi, în care a avut decenii, decenii de succes. E puțin cam prăjit, sinapsele și creierul său sunt puțin sucombate și își dă fabrica pe degete dintr-un motiv sau altul. Acest Willy Wonka este tânărul ambițios care nu a reușit încă, care este plin de ambiții, plin de bucurie, plin de ambiții, plin de vise”, a explicat Timothee Chalmet, actorul care îl interpretează pe Willy Wonka, personajul principal al peliculei.

Citește și