• În prima zi, Untold Dubai a distrat 40.000 de oameni din întreaga lume.
  • Cu peste 21 de ani de experiență în divertisment, TJ DJ a adus energia și pe scena Untold cu un mixaj care a durat peste o oră.
  • UNTOLD continuă la Expo City Dubai până pe 18 februarie.

Vrei vibe de vară și de festival? UNTOLD continuă la Expo City Dubai până pe 18 februarie. Una din surprizele zilei de ieri a fost G Eazy. Artistul a avut un show incendiar pe scenă. Cunoscut mai ales pentru hit-ul Me, Myself & I, în colaborare cu Bebe Rexha, G Eazy a interacționat cu publicul și a făcut atmosferă demnă de Dubai.

View this post on Instagram

A post shared by UNTOLD DUBAI (@untoldfestivaldubai)

Zeci de mii de persoane s-au distrat aseară la festival. În prima zi, Untold Dubai a distrat 40.000 de oameni din întreaga lume. Peste 100 artiști internaționali urcă pe cele 4 scene – de-a lungul festivalului de 4 zile. Armin van Buuren, DJ-ul care ocupă locul 5 în Top 100 DJ Mag, a fost unul dintre cei mai așteptați headlineri din prima zi de festival. Olandezul și-a uimit fanii cu un set live de două ore și a dat viață universului UNTOLD Dubai. 

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Ellie Goulding, Bebe Rexha, Major Lazer Soundsystem și cei mai apreciați DJ ai lumii: Hardwell, Don Diablo, Paul Kalkbrenner, Timmy Trumpet sunt artiștii care completează primul anunț pentru cel mai mare festival de muzică din Dubai.

Cu peste 21 de ani de experiență în divertisment, TJ DJ a adus energia și pe scena Untold cu un mixaj
care a durat peste o oră. Publicul a simțit vibe-ul bun al dj-ului, fiind prezenți acolo cu miile.

Citește și