• Halle Bailey și Fantasia Barrino își fac debutul în primul trailer al filmului The Color Purple, o reluare muzicală a clasicului din 1985.
  • Barrino interpretează rolul lui Celie, pe care l-a jucat și în spectacolul original de pe Broadway în 2007.
  • Filmul reprezintă o nouă abordare a poveștii și urmărește viețile și luptele femeilor de culoare în sudul SUA la începutul secolului al XX-lea.

Halle Bailey și Fantasia Barrino și-au făcut debutul oficial în primul trailer al viitorului film The Color Purple, o reluare muzicală a clasicului din 1985, bazat pe romanul cu același nume de Alice Walker.

Filmul marchează debutul cinematografic al câștigătoarei American Idol, Fantasia Barrino. Ea reia rolul lui Celie, pe care l-a interpretat în spectacolul original de pe Broadway în 2007, transpus acum pe marele ecran.

Trailerul prezintă melodia de succes a musicalului de pe Broadway, I’m Here, iar din distribuție fac parte Halle Bailey, Fantasia Barrino, Taraji P. Henson, H.E.R, Colman Domingo, Phylicia Pearl Mpasi, Corey Hawkins și Danielle Brooks.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
O LUNĂ DE SCHENGEN

Danielle Brooks reia rolul Sofiei, nominalizat la Tony, pe care l-a interpretat în reluarea din 2015 de pe Broadway alături de Cynthia Erivo și Jennifer Hudson.

Color Purple este descris de Warner Bros. ca o „nouă abordare îndrăzneață a clasicului iubit” și urmărește viețile și luptele femeilor de culoare care trăiesc în sudul țării la începutul anilor 1900.

Filmul din 2023 este produs de Oprah Winfrey, care a jucat în filmul original regizat de Steven Spielberg în rolul Sofiei și a primit o nominalizare la Oscar pentru interpretarea sa. Spielberg este și el producător al remake-ului, în timp ce Blitz Bazawule este regizorul.

The Color Purple este așteptat să fie lansat în cinematografe în ziua de Crăciun. Filmul este o producție Warner Bros. Pictures, care face parte, la fel ca și CNN, din Warner Bros. Discovery.

Citește și: