VIDEO. Harry Styles o numea pe Emily Ratajowski „crush-ul” său într-un filmuleț apărut cu ani înainte de sărutul lor

Harry Styles a fost surprins sărutându-se cu Emily Ratajkowski. Potrivit unui videoclip reapărut recent, artistul o numește pe fotomodel drept pasiunea sa cu ani înainte de a se săruta , scrie The Independent.

Câștigătorul premiului Grammy a fost văzut recent sărutând-o pe modelul de 31 de ani în Tokyo, după cum se vede într-o înregistrare video surprinsă de Daily Mail. Clipul ar fi arătat cum Styles și Ratajkowski se sărută lângă o mașină, în timp ce cei doi ar fi împărțit mai multe săruturi și s-au ținut de mână în timp ce oamenii treceau pe lângă ei.

O înregistrare video din 2014 a arătat că fostul membru One Direction a pus ochii pe actrița din Gone Girl cu mult înainte de a fi văzuți împreună în Japonia. Într-un interviu acordat rețelei de televiziune mexicane Telehit, Styles a fost rugat să dezvăluie crush-ul său dintre celebrități”.

Emily Ratajkowski din Gone Girl”, a răspuns el, pronunțându-i greșit numele de familie. Cu toate acestea, cântărețul de la Lights Up” a continuat prin a preciza că o place destul de mult” și pe actrița Emily Blunt.

Clipul reapărut a fost de atunci distribuit pe rețelele de socializare, pe fondul zvonurilor potrivit cărora Styles și Ratajkowski se întâlnesc. Într-o postare pe Instagram a lui Amanda Hirsch de la Not Skinny But Not Fat, gazda podcastului a repostat interviul din 2014 cu legenda: Harry a spus asta.”

Pe lângă interviul din 2014, internauții au scos la iveală și o discuție a lui Emily Ratajkowski la Vanity Fair din 2016, în care părea să-l respingă pe Harry. Modelul a răspuns: Nu știu. Nu sunt sigură că eu cred în fanii care aranjează întâlniri între oameni. Nu știu dacă așa se găsesc cele mai bune relații”.

Citește și:

Exit mobile version