• Johnny Depp a revenit marţi pe covorul roşu, în cadrul Festivalului de la Cannes, alături de echipa filmului „Jeanne du Barry”, proiectat în deschiderea festivalului.
  • Criticile aduse la adresa actorului nu au lipsit nici ele.
  • Actorul este de părere că cineva se află în spatele grupului de persoane care îl blamează.

Un grup de persoane prezente la deschiderea Festivalului de Film de la Cannes a adus un val de critici la adresa actorului Johnny Depp, scrie Daily Mail. Evenimentul a fost blamat pentru că a întins covorul roșu pentru un „bătăuș”, făcând referire la acuzațiile care i-au fost aduse în cadrul procesului cu fosta soție, Amber Heard. Vedeta a susținut că în spatele protestatarilor se află cineva. „Cred că oamenii ar trebui să reflecteze un pic și să se întrebe despre ce este vorba cu adevărat”, a declarat Johnny Depp în cadrul conferinței de la Palais des Festivals.

Depp a mai fost întrebat dacă simte că există un boicot la adresa sa.  „Nu, deloc. Nu mă simt boicotat pentru că nu mă gândesc la Hollywood, nu am nevoie de Hollywood!”. Starul a spus că a ajuns la această concluzie după ce a fost dat afară din cele mai mari producții de la Hollywood, fără existența unor dovezi. „Când ți se cere să părăsești un film pentru că sunt o grămadă de vocale și consoane în aer, îți pui întrebări”, a precizat el.

Johnny Depp a marcat un succes remarcabil cu filmul „Jeanne Du Barry” la Festivalul de Film de la Cannes. De când a fost scos din cele mai mari francize de la Hollywood, precum „Pirații din Caraibe”, actorul a mărturisit că nu mai are nevoie de industrie pentru a-și continua cariera.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Actorul a mai declarat că este mândru de filmul „Jeanne du Barry”, adăugând că Maiwenn a fost „foarte curajoasă că a ales un tip din Kentucky care să-l interpreteze pe Ludovic al XV-lea”, și a declarat că regizoarea a fost „foarte tolerantă cu el”.

În plus, Depp a respins zvonurile conform cărora ar fi revenit cu filmul de deschidere la Cannes, în urma procesului de defăimare, de acum un an. Totuși, a recunoscut că oamenii „nu l-au mai sunat” la momentul respectiv. „Da, poate că oamenii au încetat să mai sune din cauza oricărei temeri de care se temeau atunci, dar nu, nu am plecat nicăieri”.

„Jeanne du Barry”, în care Depp îl interpretează pe regele Ludovic al XV-lea, a fost aplaudat în timp de șapte minute la luxosul Grand Theatre Lumiere, unde a avut premiera marți seara. Filmul, regizat de Maïwenn Le Besco, spune povestea de viață a curtezanei franceze Madame du Barry, care a urcat pe scara socială la Versailles pentru a deveni favorita regelui.

Citește și: