• Spectacolul „Drew House x Toronto Maple Leafs” l-a găsit pe Bieber, în vârstă de 29 de ani, purtând unul dintre tricourile sale albastru regal și auriu în ediție limitată NHL Drew House all-star.
  • Imaginile i-au făcut pe fani să se gândească la faptul că JB ar putea lucra la primul său album cu material nou de la Justice din 2021.
  • Bieber a cântat melodii precum „Eenie Meenie” din 2010, „, precum și o versiune jazzy și lounge a hitului său de succes din 2010, „Baby”.

Justin Bieber și-a bucurat fanii la începutul acestei săptămâni când a postat câteva imagini din studio, sugerând că ar putea pregăti o revenire în muzică după mai bine de un an de absență din cauza unor probleme de sănătate. Etapa a doua a unei potențiale reveniri a avut loc joi seară (1 februarie) în Toronto, când Bieber a cântat un set scurt și surpriză de piese clasice și hituri recente la clubul History din centrul orașului cu o capacitate de 2.500 de locuri al lui Drake, scrie Billboard.

@jaclynforbes first performace in 2 years :') @Justin Bieber @Toronto Maple Leafs #toronto ♬ original sound – jaclynforbes

Spectacolul „Drew House x Toronto Maple Leafs” l-a arătat pe Bieber, în vârstă de 29 de ani, purtând unul dintre tricourile sale albastru regal și auriu în ediție limitată NHL Drew House all-star, în timp ce a luat loc pe un scaun pentru a cânta melodii precum „Eenie Meenie” din 2010 și o versiune jazzy – lounge a hitului său de succes din 2010, „Baby”, remixul lui SZA „„Snooze”, „Ghost”, „Peaches” și „Hold On”.

Într-o altă înregistrare video, Bieber pare să strige către public pentru ca amicul său The Kid LAROI să i se alăture pe scenă. Bieber a afișat apoi un semn al păcii și a spus „vă iubesc atât de mult” înainte de a părăsi scena.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
CÂT ȚINE TINEREȚEA?
BIDEN CĂLĂTOREȘTE CU MARINE ONE
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.

Imaginile i-au făcut pe fani să se gândească la faptul că JB ar putea lucra la primul său album cu material nou de la Justice din 2021. După ce a lansat un turneu mondial în sprijinul acelui LP și al predecesorului său, albumul Changes din 2020, în februarie 2022, Bieber a dezvăluit în iunie 2022 că a fost diagnosticat cu sindromul Ramsay Hunt, care a dus la o „paralizie completă” pe o parte a feței sale, ceea ce a dus la amânarea concertelor.

Justin a revenit pe scenă după o pauză, apoi a fost nevoit să iasă din nou din turneu după un concert din 6 septembrie 2022 la festivalul Rock in Rio din cauza a ceea ce el a considerat a fi probleme de sănătate continue. La momentul respectiv, Bieber a declarat că trebuie „să facă din sănătatea mea o prioritate acum”, anunțând că va lua o pauză de la turnee pentru o perioadă nedeterminată de timp pentru a se odihni și a se recupera.

Citește și