VIDEO. Kate Middleton a trimis o scrisoare de apreciere Gărzilor Irlandeze. Prințesa de Wales și-a cerut scuze pentru că nu a putut participa la repetiția finală a evenimentului anual, Trooping the Color

Într-o nouă scrisoare, Prințesa de Wales și-a cerut scuze gardienilor irlandezi, un regiment de gardieni din armata britanică, pentru că a ratat repetiția finală de astăzi a evenimentului anual Trooping the Color și a urat regimentului mult succes, scrie TIME.

„Am vrut să scriu și să vă spun cât de mândru sunt de întregul regiment înainte de evaluarea colonelului și de Trooping the Colour”, a scris Middleton în scrisoare. „Apreciez că toți cei aflați în trupe din acest an s-au antrenat de luni de zile și au dedicat multe ore pentru a se asigura că uniformele și exercițiile lor sunt imaculate”.

Ea a continuat scrisoarea spunând că rolul ei de colonel al Gărzilor Irlandeze este o „onoare” și că speră să poată reprezenta din nou regimentul „foarte curând”.

Armata britanică a inclus inițial Middleton pe site-ul lor ca participant la parada de astăzi, care se numește „Colonel’s Review”. Este un eveniment prestigios, care formează ultima repetiție înaintea Paradei Zilei de Naștere a Regelui, care are loc anul acesta pe 15 iunie. Rolul lui Middleton de colonel are ca rezultat, de obicei, participarea ei.

La începutul lunii martie, totuși, înainte ca știrile despre diagnosticul lui Middleton să fi fost făcute publice, armata britanică și-a înlăturat pretenția că ea va participa, după multe speculații cu privire la apariția sau nu a Prințesei.

Absența Prințesei de Wales vine în timp ce ea continuă să ia o pauză de la îndatoririle publice, de când a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer în urma unei operații abdominale planificate. Într-un mesaj video distribuit pe 22 martie, Middleton a spus că diagnosticul a venit ca un „șoc uriaș” și că ea și familia ei au avut nevoie de timp pentru a procesa știrile. Mama a trei copii a spus că va urma un curs de „chimioterapie preventivă”.

Contul oficial X al Gărzii Irlandeze (fostul Twitter) a fost postat astăzi mai devreme, în lumina corespondenței regale. „Gărzile irlandeze au fost profund emoționate să primească o scrisoare de la colonelul nostru, Alteța Sa Regală, Prințesa de Wales în această dimineață”, au spus ei. „Continuăm să-i urăm Alteței Sale Regale succes în vindecarea ei și îi transmitem cele mai bune urări.”

Însoțirea postării X este un videoclip cu regimentul care ascultă scrisoarea lui Middleton cu voce tare și bate din palme la sfârșit.

În locul lui Middleton, generalul locotenent James Bucknall, fostul comandant al Corpului Aliat de Reacție Rapidă, a primit salutul.

Regele Carol al III-lea, care în februarie și-a anunțat propriul diagnostic cu o formă nedezvăluită de cancer, urmează să participe la parada finală Trooping the Color pe 15 iunie.

Exit mobile version