• Kim Kardashian mărturisește că a avut un atac de anxietate în urma postărilor controversate ale lui Kanye West pe Instagram.
  • Kardashian explică că este nevoită să rămână tăcută în fața narațiunilor false ale lui West și să suporte criticile legate de caseta ei de sex.
  • Kim și-a exprimat, de asemenea, îngrijorarea pentru impactul asupra copiilor lor.

Kim Kardashian a cerut divorțul de Kanye West la începutul anului 2021, iar de atunci, lucrurile au fost dificile între cei doi, relatează Marie Claire. În timp ce aceasta și-a arătat public sprijinul pentru fostul ei iubit, cum ar fi participarea la petrecerea de ascultare a albumului său Donda, West a oscilat între a jura să o recucerească pe fosta lui soție și a insulta-o pe ea, familia ei și pe fostul ei iubit, Pete Davidson.

Kardashian a evita să alimenteze scandalul și nu a vorbit prea mult despre West, de-a lungul acestei drame. Cu toate acestea, în premiera sezonului 3 din The Kardashians, fondatoarea SKIMS s-a destăinuit despre cât de dificil a fost totul, mai ales în perioada în care West a decis să posteze pe Instagram capturi de ecran ale conversațiilor lor prin SMS.

„Mi-am petrecut întreaga dimineață având un atac de anxietate. Am simțit că nu am putut respira toată ziua”, i-a mărturisit Kardashian mamei sale, Kris Jenner.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
POLIȚIȘTII CHINEZI, ÎN ILEGALITATE ÎN FRANȚA
SÂMBĂTA MARE E DEDICATĂ RUGĂCIUNII
FIREA ÎL PRINDE PE NICUȘOR DIN URMĂ
BLOOMBERG LANSEAZĂ GHID PENTRU ROMÂNIA

Jenner a adăugat: „Chiar și prin toată nebunia a tot ceea ce spune Kanye despre noi, eu nu comentez niciodată, nu postez niciodată, ca și cum el este cel care a venit cu această narațiune nebună despre tine și caseta, iar noi stăm aici în tăcere. Rămânem tăcuți prin toate minciunile, prin toate lucrurile”.

Vorbind în fața camerelor, Kardashian a explicat: „Cred că, în acest moment, orice îi trimit lui Kanye prin SMS va fi pus pe internet. Cred că mă pot descurca cu orice, dar mi se rupe inima pentru mama mea, care trebuie să se confrunte cu atât de multe lucruri din atât de multe părți diferite ale oamenilor care vin spre ea.”

Mama a patru copii a explicat, de asemenea, una dintre cele mai mari probleme ale sale în legătură cu întreaga situație. „Chiar și felul în care s-a uitat la mine pentru caseta de sex și a adus-o în discuție în tot orașul, în toată presa”, a spus ea.

„Ca și cum, mulțumesc că le-ai amintit din nou oamenilor. Toate glumele lui, nici măcar nu știu cum să le spun, vor fi mult mai dăunătoare pentru copii într-o zi decât va fi vreodată caseta mea. Iar eu trebuie să stau aici și să nu spun nimic, niciodată, pentru că știu că într-o zi copiii mei vor aprecia asta. Și știu că ăsta este cel mai bun lucru pentru ei.”

Kardashian și West au împreună două fetițe, pe North și Chicago, și doi băieți, pe Saint și Psalm.

Citește și: