• Lana Del Rey a venit pe scenă după o întârziere de aproximativ 30 de minute și a fost întreruptă la jumătatea setului.
  • Lana Del Rey avea numele scris sub alte 20 de formații, iar cântăreața s-a plâns că afișul nu recunoștea că ea este capul de afiș la The Other Stage.
  • Microfonul Lanei a fost tăiat în timpul concertului undeva la miezul nopții.

Cântăreața Lana Del Rey a avut o serie de probleme aseară, pe scena The Other Stage, la Glastonbury, ceea ce a determinat fanii să o roage să se asigure că nu se vor mai repeta evenimentele, scrie Mirror.

Lana Del Rey s-a arătat furioasă când a observat o „încurcătură” în privind line-up-ul. Numele Lanei era trecut sub alte 20 de formații, iar cântăreața s-a plâns că afișul nu recunoștea că ea este capul de afiș de pe Other Stage.

Scriind pe Instagram într-o postare ștearsă ulterior, Lana a spus sarcastic: „Mulțumesc că ați anunțat că am fost capul de afiș la The Other Stage”. Afișul a fost ulterior relansat, cu numele Lanei urcat pe rândul al doilea, alături de alți mari artiști de la Other Stage, printre care Lil Nas X, Wizkid și Yusuf/Cat Stevens.

Recomandări

PREMIERĂ MONDIALĂ ÎN AVIAȚIE
TU CE VIN BEI LA MASAS FESTIVĂ?
DEZASTRU ÎN BRAZILIA DIN CAUZA PLOILOR
CAFEA SAU CEAI?
MESAJUL LUI IOHANNIS DE PAȘTE
SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM

Ce s-a întamplat în timpul show-ului

Cântăreața trebuia să urce pe The Other Stage și își înceapă setul la 22:30. Mulțimile nerăbdătoare au început să se adune în jurul zonei de spectacol pentru a o urmări pe cântăreață, dar Lana și-a făcut apariția 30 de minute mai târziu.

„Dacă se taie curentul, se taie curentul. Îmi pare foarte rău, părul meu este foarte greu de aranjat. Vă iubesc pe toți. Hai să continuăm să ne desfășurăm show-ul așa cum ar trebui să meargă.”, a declarat Lana după intrarea pe scenă.

În timp ce ceasul bătea spre miezul nopții, microfonul Lanei a fost tăiat. Imaginea Lanei de pe marele ecran a fost apoi înlocuită cu o reclamă pentru scena Arcadia a festivalului, în timp ce Skepta B2B Jammer începea să cânte.

În ciuda faptului că a rămas fără curent, Lana a fost văzută rugând o persoană de la marginea scenei să rezolve problema. Fanii au reacționat pe rețelele de socializare spunând că: „Rușine Glastonbury pentru că ați oprit curentul la concertul Lanei Del Rey când alți artiști încă cântau la alte scene…este lipsă de respect”.

Citește și: