• Laufey este unul dintre cei mai proaspeți artiști din lumea muzicii jazz moderne. Melodia ei, „Falling Behind” a devenit virală pe TikTok.
  • Artista a vorbit despre momentul în care a întâlnit-o pe Lady Gaga.
  • Billie Eilish a repostat în povestea sa coverul piesei sale, interpretat de Laufey.

Laufey a devenit rapid unul dintre cei mai proaspeți artiști din lumea muzicii jazz moderne. Într-un interviu pentru ELLE, artista a vorbit despre întâlnirea sa memorabilă cu Lady Gaga și momentul în care Billie Eilish a repostat un cover interpretat de ea.

„În mod cert, mă inspiră Lady Gaga. Adică, ea a făcut aceste albume cu Tony Bennett, aducând jazzul înapoi. De fapt, am întâlnit-o pe Lady Gaga în Islanda, de unde sunt, în Reykjavik. A primit un premiu Peaca acum câțiva ani, iar Islanda este cunoscută ca fiind una dintre cele mai pașnice națiuni din lume. Și a fost acordat de Yoko Ono, cred. Și am văzut-o și am întâlnit-o acolo”, a declarat Laufey.

„Am cântat „My Future” de Billie Eilish acum doi sau trei ani, în mijlocul pandemiei. Și ea a postat-o pe povestea ei, a început să vadă cum mă urmăresc conturile fanilor lui Billie Eilish și eu am zis „Ce se întâmplă?”. Și apoi am văzut asta și am zis: „Cât de tare!”.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
PAPA VIZITEAZĂ O ÎNCHISOARE DE FEMEI
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
LIGHT MAKES YOU FEEL BETTER
BEYONCE FACE SHOW LA VMA

Citește și