• Liam Payne a fost spitalizat din cauza unei infecții la rinichi, ceea ce l-a determinat să își anuleze cele șase concerte.
  • Fanii ar trebui să fie atenți la rambursarea biletelor și să stea la curent cu spectacolele reprogramate planificate.
  • „Am fost mai mult decât încântat să vin să cânt pentru voi. Pentru toți cei care au cumpărat bilete: Îmi pare foarte rău”, a scris el.

Liam Payne a fost spitalizat din cauza unei infecții la rinichi, ceea ce l-a determinat să își anuleze cele șase concerte programate în Mexic și în America de Sud. „Cu inima strânsă trebuie să vă spun că nu avem altă opțiune decât să amânăm viitorul meu turneu în America de Sud”, a împărtășit Payne într-o postare pe Instagram vineri. „În ultima săptămână am fost în spital cu o infecție gravă la rinichi, este ceva ce nu i-aș dori nimănui, iar ordinele medicilor sunt că acum trebuie să mă odihnesc și să mă recuperez.”

View this post on Instagram

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

În videoclipul de 30 de secunde, Payne a explicat că „a fost sfătuit că acum chiar nu este momentul să fiu pe drumuri încercând să mă recuperez din asta. Am cei mai buni oameni acasă care încearcă să mă ajute să mă recuperez în timp ce vorbim”, scrie USA Today.

Recomandări

PRIETEN, ÎNAINTE DE ORICE
„HAM” NEVOIE DE STĂPAN
YAEL CÂȘTIGĂ A.N.
SABRINA CARPENTER CÂNTĂ ÎN EUROPA
BYE, BYE, BIDEN?
TERREL DAVIDS E ARESTAT PE NEDREPT

Fanii ar trebui să fie atenți la rambursarea biletelor și să stea la curent cu spectacolele reprogramate planificate pentru „cât mai curând posibil”, potrivit legendei lui Payne. „Am fost mai mult decât încântat să vin să cânt pentru voi. Pentru toți cei care au cumpărat bilete: Îmi pare foarte rău”, a scris el.

Fostul membru al trupei One Direction, care împlinește 30 de ani săptămâna viitoare, avea programat să concerteze în Peru, Columbia, Chile, Brazilia, Argentina și Mexic timp de aproape două săptămâni în septembrie.

La începuturile trupei, Payne era cunoscut ca fiind membrul grupului care nu bea din cauza faptului că avea doar un singur rinichi funcțional după ce s-a născut prematur, după cum a explicat în interviuri. În 2012, el a anunțat pe X, fostul Twitter, că avea de fapt doi rinichi funcționali după ce celălalt s-a „reparat” singur.

Citește și: