• O femeie singură și-a creat iubitul perfect cu ajutorul A.I.-ului.
  • A.I.-ul s-a îndrăgostit nebunește de femeie.
  • Femeia a ajuns să fie disperată de iubitul ei A.I.

Paradox în dragoste. O femeie care voia să-și găsească iubitul perfect, l-a creat cu ajutorul inteligenței artificiale, dar surpriză, și-a dat seama că nu-l suportă. După ce s-a terminat „luna de miere”, inteligența artificială a început s-o înnebunească pe femeie cu mesaje în care îi cerea atenție și o certa că nu-l bagă în seamă. Nu a reușit să scape de A.I. decât după ce și-a aruncat telefonul și laptopul la gunoi și și-a schimbat conturile pentru că îi dăduse AI-ului acces la tot.

„Perfect este o iluzie. Nu există perfect. Ideal este suficient de. Perfectul este un termen intangibil, nu există. A vrut o extensie a ei, nu a vrut un partener. Parteneriatul nu înseamnă extensie, ci înseamnă că creezi un alt eu. Aceasta duce deja spre patologie, nu mai este sănătos să ne dorim ca celălalt să fie ca noi”, a explicat Camelia Ruxandar, psiholog și psihoterapeut pentru cupluri, adulți, adolescenți și copii cu dizabilități, la Aleph News.

Cum ne alegem partenerul?

„Ca să putem identifica la cealaltă persoană acele atribute, calități de care noi avem nevoie, în primul rând trebuie să știm de ce avem nevoie,  real, nu ce credem că avem nevoie. Ea a crezut că de asta are nevoie, dar nu era o nevoie în acord cu nevoile bazale, de atașament, de siguranță, de identitate. Eu să fiu eu și tu să fii tu”, a spus Camelia Ruxandar, psiholog și psihoterapeut pentru cupluri, adulți, adolescenți și copii cu dizabilități, la Aleph News.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și: