• Filmul „Barbie” are acum un nou trailer. Noul videoclip prezintă imagini inedite cu Barbie și Ken.
  • Trailer-ul o prezintă pe Barbie planificând o excursie în lumea reală, provocată de o criză existențială.
  • Premiera filmului Barbie va avea loc pe 21 iulie, în cinematografe.

Filmul „Barbie” are acum un nou trailer. Noul videoclip prezintă imagini inedite cu Barbie, Ken și designul de producție spectaculos al filmului realizat de Greta Gerwig.

Trailer-ul o prezintă pe Barbie (Margot Robbie) planificând o excursie în lumea reală, provocată de o criză existențială care a început pentru în momentul în care „și-a pus tocurile pe pământ” – la propriu. Înainte de a pleca, însă, ea trebuie să organizeze o petrecere uriașă. La un moment dat, în timpul petrecerii, ea întreabă: „Voi vă gândiți vreodată la moarte?”. Barbie nu a fost niciodată atât de relatable, scrie The Verge.

Margot Robbie interpretează rolul principal al filmului Barbie, regizat de Greta Gerwig. Barbie se aventurează în afara tărâmului ei de vis și se trezește prinsă în lumea reală alături de Ken, interpretat de Ryan Gosling, în timpul unui drum al autodescoperirii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Kate McKinnon, Issa Rae, John Cena, Dua Lipa, Will Ferrell, America Ferrara, Michael Cera, Kingsley Ben-Adir, Nicola Coughlan și Emerald Fennell fac, de asemenea, parte din distribuție.

„Barbie a fost inventată prima. Ken a fost inventat după Barbie, pentru a lustrui poziția lui Barbie în ochii noștri și în lume”, a declarat Greta Gerwig, regizorul filmului.

Filmul a fost inspirat de vechile musicaluri Technicolor, distribuția proiectând filme precum The Red Shoes și The Umbrellas of Cherbourg.

Premiera filmului Barbie va avea loc pe 21 iulie, în cinematografe.

Citește și: