• Serialul este produs de Ridley Scott Associates și de regizorul Asif Kapadia.
  • Netflix a anunțat că documentarul va fi lansat pe 8 noiembrie 2023.
  • Netflix a distribuit și câteva clipuri noi din documentar.

Netflix a lansat un nou trailer pentru viitoarea sa serie documentară despre Robbie Williams. Regizat de Joe Pearlman, serialul în patru părți prezintă imagini de arhivă inedite care acoperă cei 30 de ani de carieră ai cântărețului, de la începuturile sale ca membru al trupei Take That până la succesul său ca artist solo.

Serialul este produs de Ridley Scott Associates și de regizorul Asif Kapadia, cunoscut pentru că a regizat filme documentare despre Ayrton Senna și Amy Winehouse.

Recomandări

CE FACEM CU SISTEMUL PATRIOT
NIO LANSEAZĂ UN NOU MODEL
UNIVERSITATEA SPRIJINĂ ARTA
UE INVESTIGHEAZĂ META
AU VEDETELE SUCCES PE TINDER?
SUA SANCȚIONEAZĂ TRANSFERURILE ILEGALE DE ARME

Vorbind în trailer, Williams spune: Lucrul care m-ar fi distrus m-a făcut să am și succes. Atingeți focul, împingeți când vă spune să trageți și vedeți dacă pot trăi.”

Netflix a anunțat că documentarul va fi lansat pe 8 noiembrie 2023. Pe lângă anunțarea datei de lansare, Netflix a distribuit și câteva clipuri noi din documentar, inclusiv Robbie vorbind despre cum a trăit în lumina reflectoarelor în timp ce faima sa a crescut vertiginos în anii ’90.

Cântărețul, care a petrecut 25 de ani în lumina reflectoarelor ca artist solo și chiar mai mult ca membru al trupei Take That, poate fi văzut vorbind cu copiii săi care se află în afara camerei. Spunându-le că nu li se va permite să vadă noul documentar până când nu vor fi mai mari, când este întrebat ce se întâmplă în el, el răspunde: Multe!”.

Citește și: