• „Israelul nu se comportă ca un stat” în Fâșia Gaza, unde armata lui Netanyahu a lansat noi raiduri astăzi drept ripostă la atacul sângeros al Hamas, susține Recep Tayyip Erdogan.
  • Erdogan a declarat miercuri că blocada Israelului și bombardarea Gazei ca răzbunare pentru atacul grupării militante palestiniene Hamas a fost un răspuns disproporționat.
  • Cu Ankara oferindu-se să medieze, Erdogan și ministrul său de externe au susținut apeluri cu puteri regionale, Statele Unite și alte țări.

„Israelul nu se comportă ca un stat” în Fâșia Gaza, unde armata lui Netanyahu a lansat noi raiduri astăzi drept ripostă la atacul sângeros al Hamas, susține Recep Tayyip Erdogan. Președintele turc condamnă cele două țări pentru  „uciderea civililor pe teritoriul israelian”, precum şi „masacrul orb al nevinovaţilor din Gaza, supuşi unor bombardamente constante”.

Erdogan a declarat miercuri că blocada Israelului și bombardarea Gazei ca răzbunare pentru atacul grupării militante palestiniene Hamas a fost un răspuns disproporționat care echivalează cu un „masacrul”.

Cu Ankara oferindu-se să medieze, Erdogan și ministrul său de externe au susținut apeluri cu puteri regionale, Statele Unite și alte țări. Cu toate acestea, trimisul Israelului la Ankara a spus că este prea devreme pentru a discuta despre mediere.

Recomandări

AI PRIMAR A.I. AVATAR
HAMAS ATACĂ TEL AVIV
TURBULENȚELE SUNT ÎN CREȘTERE
CHARLES LECREC A CÂȘTIGAT CURSA DE LA MONACO
13 OAMENI MOR ÎN URMA TORNADELOR
SCHOLZ ARE „REGULI CLARE" PENTRU UCRAINA

Citește și: