• „Israelul nu se comportă ca un stat” în Fâșia Gaza, unde armata lui Netanyahu a lansat noi raiduri astăzi drept ripostă la atacul sângeros al Hamas, susține Recep Tayyip Erdogan.
  • Erdogan a declarat miercuri că blocada Israelului și bombardarea Gazei ca răzbunare pentru atacul grupării militante palestiniene Hamas a fost un răspuns disproporționat.
  • Cu Ankara oferindu-se să medieze, Erdogan și ministrul său de externe au susținut apeluri cu puteri regionale, Statele Unite și alte țări.

„Israelul nu se comportă ca un stat” în Fâșia Gaza, unde armata lui Netanyahu a lansat noi raiduri astăzi drept ripostă la atacul sângeros al Hamas, susține Recep Tayyip Erdogan. Președintele turc condamnă cele două țări pentru  „uciderea civililor pe teritoriul israelian”, precum şi „masacrul orb al nevinovaţilor din Gaza, supuşi unor bombardamente constante”.

Erdogan a declarat miercuri că blocada Israelului și bombardarea Gazei ca răzbunare pentru atacul grupării militante palestiniene Hamas a fost un răspuns disproporționat care echivalează cu un „masacrul”.

Cu Ankara oferindu-se să medieze, Erdogan și ministrul său de externe au susținut apeluri cu puteri regionale, Statele Unite și alte țări. Cu toate acestea, trimisul Israelului la Ankara a spus că este prea devreme pentru a discuta despre mediere.

Recomandări

CA ÎNTRE PRIME DOAMNE
EFECTUL „SWIFT” BATE JOCURILE OLIMPICE
ANGELINA JOLIE, ACUZATĂ CĂ I-A ÎNDEPĂRTAT PE COPII DE BRAD PITT
PROTESTE LA EUROVISION
GRETA THUNBERG SE ALĂTURĂ PROTESTELOR
ZELENSKI DEMITE PE BANDĂ RULANTĂ

Citește și: