• Netflix oferă cea mai aglomerată lună de Crăciun cu titluri precum „Maestro” și „Chicken Run: Dawn of the Nugget”.
  • Thrillerul „Leave the World Behind” de Sam Esmail, cu Julia Roberts și alții, aduce suspansul pe micul ecran.
  • „Rebel Moon – Part One: A Child of Fire” de Zack Snyder impresionează cu un buget de 150 de milioane de dolari pe Netflix.

Anul acesta, de Crăciun, Netflix le oferă abonaților cea mai aglomerată lună de până acum, datorită lansării a numeroase titluri de profil. Printre acestea se numără numeroase filme mult așteptate, printre care Maestro, al regizorului și actorului Bradley Cooper, despre compozitorul Leonard Bernstein, și continuarea „Chicken Run”, „Dawn of the Nugget”, scrie The Independent.

Există, de asemenea, un nou thriller al creatorului Mr Robot, Sam Esmail, cu Julia Roberts, Mahershala Ali și Ethan Hawke și, cu un buget de 150 de milioane de dolari, unul dintre cele mai scumpe filme ale streamer-ului: „Rebel Moon – Part One: A Child of Fire”, de la driector Zack Snyder.

Fanii jocurilor video vor fi, de asemenea, încântați să afle că „Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition” va fi disponibil pentru a fi jucat pe mobil.

Recomandări

MESAJUL LUI IOHANNIS DE ZIUA EUROPEI
HAOS ÎN ADMINISTRAȚIA PUBLICĂ DIN ROMÂNIA
CUM AR FI EUROPA FĂRĂ ZIUA EUROPEI
AVERTISMENTUL UNUI CERCETĂTOR DESPRE A.I.
MAI ESTE EUROPA IUBITĂ?
CIOLACU DĂ VINA PE CÎȚU

Acestea vin la o lună după ce Netflix a anulat fără menajamente cinci emisiuni, ceea ce a dus la proteste din partea abonaților.

În ceea ce privește televiziunea, există un spin-off al unuia dintre cele mai de succes seriale Netflix, „Money Heist”, numit „Berlin” și ultimele episoade din „The Crown”, care va acorda o atenție deosebită lui William și Kate.

Citește și