• Formația Metallica oferă fanilor posibilitatea de a asculta noul său album la cinema.
  • Trupa lansează pe 13 aprilie un film care va cuprinde poveștile melodiilor, videoclipuri și multe alte suprize.
  • Fanii din toată lumea vor putea participa la acest eveniment, concomitent, în seara de 13 aprilie.

Trupa Metallica își lansează cel de-al doisprezecelea album, intitulat „72 Seasons”. Noul material al trupei va putea fi ascultat cu o zi înainte de lansare, pe 13 aprilie, în cinematografele din toată lumea. Spectacolul va avea o singură difuzare.

Filmul „Metallica: 72 Seasons – Global Premiere” include interviuri exclusive cu toți membrii formației Metallica. Materialul cuprinde testimoniale și povești detaliate despre muzica și experiențele trupei. Mai mult, videoclipurile melodiilor de pe ultimul album vor fi și ele difuzate, alături de melodii.

Produs de Greg Fidelman, Hetfield & Ulrich, albumul intitulat „72 Seasons” conține 12 melodii care au o durată totală de 77 de minute. Albumul va fi disponibil în format CD, dar și pe vinil, în ediție limitată, special pentru colecționarii și fanii înrăiți. Pentru pasionați ai noilor tehnologii, albumul va putea fi achiziționat și online, pe canalele de streaming.

Recomandări

TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
TEMPERATURI RECORD ÎN INDIA
MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cinematografele în care poți să asculți noul album Metallica

In cinematografele selectate, filmul este disponibil cu sunet Dolby Atmos. Această tehnologie oferă publicului o experiență audio unică, diferită de vizionările banale a filmelor de cinema. Spectatorii vor beneficia o distribuire ideală a sunetului, pentru a se bucura de fiecare melodie de pe album la o calitate și profunzime inegalabilă, scrie News.ro.

Încă o dată, Metallica își propune să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor săi și să aducă noutăți pentru iubitorii de muzică heavy metal. În seara de 13 aprilie, toți fanii și susținătorii trupei se vor putea reuni în sălile de cinema de peste tot din lume, participând împreună la un concert Metallica. Dacă te numeri printre fanii formației, vei putea participa la eveniment și în România, în oricare dintre cinematografele partenere.

Biletele pentru evenimentul din 13 aprilie „Metallica: Global Premiere Worldwide Listening Party” s-au pus in vanzare in următoarele cinematografe:

Rețeaua Cineplexx (cu sunet Dolby Atmos)

Rețeaua Cinema City

Rețeaua Happy Cinema

Cine Gold

Cinema Victoria Timișoara

Cinemax

Cinema One Brașov

Cinema One Satu Mare

Cinema Ateneu Iași

Cinema Inspire Craiova

Cinema Inspire Alba Iulia

Cinema Arta Cluj

Cinema Victoria Cluj

Citește și:

(P) Activități recreative și de divertisment în secolul vitezei

VIDEO. Pink primește trofeul „Icon” la premiile muzicale iHeartRadio 2023

Jacob & Co. lansează un ceas de 20 de milioane de dolari. Cum descrie CEO-ul companiei noul produs