• Schiaparelli și-a făcut apariția cu jachete puffer cu matlasare abdominală trompe l’oeil.
  • Modelele Givenchy au defilat în croieli cu umeri ascuțiți și ținute pentru Oscar.
  • Off-White a defilat în căptușeli colorate din blană artificială și franjuri cu mărgele.

Chemena Kamali

În cea de-a patra zi a Săptămânei Modei de la Paris, Chemena Kamali a prezentat prima sa colecție Chloé, puternic influențată de epoca Karl Lagerfeld în anii 1970.

View this post on Instagram

A post shared by Imran Amed (@imranamed)

View this post on Instagram

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE

Schiaparelli

Schiaparelli și-a făcut apariția cu o colecție jucăușă: blazere cu nasturi, jachete puffer cu matlasare abdominală trompe l’oeil și rochii și bluze cu detalii de gaură de cheie.

Givenchy

Modelele Givenchy au defilat încroieli cu umeri ascuțiți, paltoane ștrengărite și o serie de ținute de searăpregătite pentru Oscar.

Off-White

Ibrahim Kamara a readus Off-White pe podiumurile pariziene după un an de pauză, cu articole decorate cu căptușeală colorată din blană artificială, franjuri cu mărgele și curele utilitare.

Modelele au defilat pe podium în paltoane strânse cu gulere de blană, de culoare verde lămâie, cămăși de rugby cu cristale și rochii subțiri care semănau cu tricouri de baschet.

Rick Owens

Colecția „PORTERVILLE” – marchează a doua sărbătoare a carierei de un sfert de secol a lui Rick Owens, într-o nuanță sumbră. Designerul a adus la viață personaje din lumea eroilor și a răufăcătorilor, prezentându-se cu elerine cu glugă și încălțăminte bufantă, fuste evazate și blazere fără guler.

Citește și