• Cei care se nasc în ziua de 29 februarie se pot bucura că îmbătrânesc de patru ori mai încet.
  • Doar câteva milioane de persoane din lume au această dată originală de naştere. 
  • Cei născuți pe data de 29 sunt numiți vizionari.

Se spune că doar 5 milioane de oameni din lume sărbătoresc pe 29 februarie ziua lor de naștere. Dintre aceștia, 10.562 sunt români conform ultimelor date INS. Cu o şansă din 1.506 de a se naşte pe 29 februarie, doar câteva milioane de persoane din lume au această dată originală de naştere.

Cei care se nasc în ziua de 29 februarie se pot bucura că îmbătrânesc de patru ori mai încet. Este ceea ce remarca actriţa franceză Michele Morgan, care a murit la vârsta de 96 de ani.

„Cei născuți pe data de 29 sunt numiți vizionari. Ei vin să ducă lucrurile la un alt nivel prin relaționare și o nouă transformare. Vine cu o încărcătură mult mai mare decât cea obișnuită a celorlalte numere. 2+9 înseamnă 11. Totul se manifestă la alt nivel. Sunt cei care ne duc spre planuri vibraționale noi. Mai sunt numiți și oamenii veșnic tineri. Ei simt tot timpul că sunt tineri pentru că atunci când împlinește 20 de ani este o persoană foarte matură. Ei preferă să stea undeva în umbră”, a explicat numerologul Andrada Vișan la Aleph News.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Citește și