• Insidious: The Red Door marchează revenirea actorilor Patrick Wilson, Rose Byrne și Ty Simpkins într-o continuare palpitantă a povestii familiei Lambert.
  • Filmul are loc la zece ani după evenimentele din Insidious: Chapter 2 și aduce înapoi demonii malefici care îi urmăresc pe Josh Lambert (Patrick Wilson) și Dalton Lambert (Ty Simpkins), în timp ce Dalton se pregătește să plece la facultate.
  • Premiera filmului va avea loc vara aceasta, pe 7 iulie, în cinematografe.

Franciza Insidious se întoarce cu un nou film, Insidious: The Red Door, relatează Digital Spy. În această continuare, actorii Patrick Wilson, Rose Byrne și Ty Simpkins revin în rolurile lor, aducând în prim-plan familia Lambert care este din nou bântuită de trecutul lor. Acțiunea filmului are loc la zece ani după evenimentele din Insidious: Chapter 2, iar personajele se confruntă cu revenirea demonilor anterior întâlniți, în timp ce urmăresc povestea lui Josh Lambert (interpretat de Patrick Wilson) și a lui Dalton Lambert (interpretat de Ty Simpkins), odată ce Dalton se pregătește să plece la facultate.

Cea de-a cinceaparte va marca debutul regizoral al lui Patrick Wilson în cadrul francizei, preluând astfel responsabilitatea de la Adam Robitel, regizorul filmului Insidious: The Last Key. James Wan, producătorul seriei, a lăudat munca lui Wilson, exprimându-și entuziasmul: „Sunt foarte încântat de ceea ce face Patrick în cadrul francizei ‘Insidious’. Patrick îmi amintește puțin de Leigh Whannell prin faptul că nu este doar un actor, ci și un cineast”.

Cu lansarea primului trailer pentru Insidious: The Red Door, Sony Pictures a dezvăluit o imagine captivantă în care Patrick Wilson apare în întuneric, purtând o lanternă, amintind astfel de atmosfera înfricoșătoare din filmele anterioare ale seriei Insidious. Imaginea a fost distribuită pe Twitter de către platforma Fandango în timpul campaniei lor de previzualizare a filmelor de vară.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Premiera filmului va avea loc vara aceasta, pe 7 iulie, în cinematografe.

Citește și: