• Brad Pitt și Penélope Cruz reușesc cu brio să demonstreze că sunt doi dintre cei mai buni actori de la Hollywood.
  • Chanel a deschis show-ul de la Săptămâna Modei de la Paris cu acest omagiu adus unui clasic al cinematografiei franceze, dar și stațiunii franceze Deauville.
  • Cei doi actori au reconstituit scene din filmul lui Claude Lelouch din 1966, „Un bărbat și o femeie/ Un homme et une femme.

Cei doi actori au apărut într-un filmuleț în deschiderea prezentării noii colecții Chanel, în care schimbă priviri cu subînțeles, după care se îmbarcă într-o aventură clandestină. Imaginile au fost inspirate din filmul lui Claude Lellouch, Un Homme et Une Femme, un film romantic despre o văduvă și un văduv care se îndrăgostesc. În doar 1 minut și 7 secunde, atât cât durează scurt-metrajul realizat special de designerul Virginie Viard pentru noua colecție Chanel toamnă-iarnă 2024-2025, Brad Pitt și  Penélope Cruz reușesc cu brio să demonstreze că sunt doi dintre cei mai buni actori de la Hollywood.

De altfel, Chanel a deschis show-ul de la Săptămâna Modei de la Paris cu acest omagiu adus unui clasic al cinematografiei franceze, dar și stațiunii franceze Deauville, apelând la Brad Pitt și Penélope Cruz pentru a reconstitui scene din filmul lui Claude Lelouch din 1966, „Un bărbat și o femeie/ Un homme et une femme.

În public a fost prezentă doar Penelope Cruz, Brad Pitt fiind absent fizic de la show-ul de modă, iar printre vedetele invitate, pe catwalk sau în public, s-au mai numărat Gigi Hadid, Zoey Deutch, Vanessa Paradis, Charlotte Casiraghi, Margaret Qualley, Angele.

Recomandări

JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
ÎȚI INTRĂ LA SUFLET
APPLE, ÎN DISCUȚII CU OPENAI
AU GĂSIT CHEIA SUCCESULUI

Citește și