• Brad Pitt împlinește astăzi 60 de ani și rămâne unul dintre cei mai râvniți actori de la Hollywood. 
  • William Bradley Pitt s-a născut pe 18 decembrie 1963 în Shawnee, Oklahoma.
  • Pitt a aspirat iniţial să lucreze în domeniul publicitar, studiind jurnalismul la Universitatea din Missouri.

Cel mai sexy bărbat în viaţă” și bărbatul mileniului” sunt atributele cu care a fost supranumit Brad Pitt după ecranizări precum Interviu cu un vampir” și Fight Club”. Deși astăzi a împlinit 60 de ani, Brad Pitt continuă să fie tânăr în film.

Acesta a câștigat Oscarul pentru cea mai bună performanță a unui actor într-un rol secundar pentru rolul său din Once Upon a time in Hollywood” în urmă cu doar 3 ani. Popularitatea lui Brad Pitt l-a făcut să aibă un rol important în media și pentru viața personală, iar mariajul cu Jennifer Aniston a ținut prima pagină a tabloidelor mult timp.

Întâlnirea lui Pitt cu Angelina Jolie în filmul de acțiune Mr. And Mrs. Smith” a fost scânteia. După ce aceștia au jucat o pereche căsătorită care lucrează în secret ca spioni, în 2005, Jeniffer Aniston și Brad Pitt au divorțat, iar actorul a devenit partenerul Angelinei Jolie și in viața reală.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

Cariera lui a avut o ascensiune fulminantă la începutul anilor 2000, Pitt a jucat alături de Julia Roberts în comedia romantică The Mexican”, apoi din nou alături de Robert Redford în thrillerul Spy Game” şi s-a alăturat unei distribuţii de top, ce i-a inclus pe George Clooney, Matt Damon, Julia Roberts, în remake ul regizat de Steven Soderbergh Ocean’s Eleven”. Dar prima oara când un Oscar a intrat în viața lui Brad Pitt a fost pentru filmul 12 ani de sclavie.

Citește și