• Angelina a recunoscut că dacă ar fi știut ce i-ar aduce cariera, ar fi decis să ia o altă cale.
  • Ea a spus: „Trebuia să ne vindecăm. Sunt lucruri de care trebuia să ne vindecăm”.
  • Actrița l-a cunoscut pe Brad Pitt în 2005 și s-a căsătorit cu el în 2014.

Angelina Jolie a susținut că „și-a pierdut capacitatea de a trăi și de a călători la fel de liberă” pe fondul divorțului ei. Actrița în vârstă de 48 de ani – care l-a cunoscut pe Brad Pitt în 2005 și s-a căsătorit cu el în 2014 înainte de a se despărți doi ani mai târziu, declanșând o luptă de șapte ani de divorț pentru custodia celor șase copii ai lor – vrea să se mute de la Hollywood pentru a locui în casa ei din Asia după încheierea procedurilor judiciare, scrie Yahoo News.

Ea a spus WSJ: „Face parte din ceea ce s-a întâmplat după divorțul meu – mi-am pierdut capacitatea de a trăi și de a călători cât mai liber. Mă voi mișca când voi putea… Am crescut într-un loc destul de puțin adânc. Dintre toate locurile din lume, Hollywood nu este un loc sănătos. Așa că cauți autenticitatea.”

Angelina a recunoscut că dacă ar fi știut ce i-ar aduce cariera, ar fi decis să ia o altă cale. Ea a explicat: „Când am început, nu era atât de mult o așteptare să împărtășesc atât de multe din viața mea”.

Recomandări

CÂT ÎȚI AJUTĂ MEDITAȚIILE COPILUL?
PERU DECLARĂ STARE DE URGENȚĂ
GIORGIA MELONI SUFERĂ PRIMA ÎNFRÂNGERE
BYD LANSEAZĂ U9
NAVALNÎI VA FI ÎNMORMÎNTAT LA MOSCOVA
SCADE NUMĂRUL DE CAZURI COVID DIN ROMÂNIA

Ea a spus: „Trebuia să ne vindecăm. Sunt lucruri de care trebuia să ne vindecăm”. Odată ce va pleca de la Hollywood, vedeta vrea să găsească „autenticitatea” alături de copiii ei și să petreacă mai mult timp în Cambodgia.

Citește și