• CNN a selectat cele mai așteptate filme și vești din zona mondenă a culturii pop din 2024.
  • Deadpool 3, Mean Girls și Turning Red sunt filmele care ajung pe marele ecran la anul.
  • Toată lumea e cu ochii pe Taylor Swift în 2024, fanii speră la o logodnă cu Travis Kelce.
  • Filmul biografic Amy Winehouse, „Back to Black”, apare în 2024, alături de continuarea Joker.

Greva actorilor și scenariștilor de la Hollywood, dar și filmele Barbie-Oppenheimer au definit anul 2023. Când vine vorba de dramele din cultura pop, moartea șocantă a lui Matthew Perry ocupă primul loc. Topul e completat de Taylor Swift și noul ei iubit Travis Kelce. Acestea sunt câteva dintre știrile care au definit 2023.

Conform unei analize CNN, sunt foarte multe filme programate pentru anul viitor la care merită să te uiți. „Deadpool 3” este programat să apară în cinematografe la vară și numele cheie aici sunt actorii Ryan Reynolds și Hugh Jackman. Dar înainte de asta, adaptarea versiunii muzicale „Mean Girls” este programată să aibă loc în ianuarie.

Tot în cinematografe, Disney și Pixar aduc pentru prima dată „Soul” „Luca” și „Turning Red” pe marele ecran. Lista continuă cu „Challengers”. Zendaya are rolul principal și nu uita de filmul biografic despre Amy Winehouse „Back to Black” și continuările la „Inside Out”, „Dune” și „Joker”. Din zona mondenă a culturii pop, unii speră să vadă o logodnă Taylor Swift/Travis Kelce în 2024, dar CNN comentează: „lăsați-i să se bucure de întâlniri înainte de a cere o coperta revistei Vogue cu Swift într-o rochie de mireasă”.

Recomandări

SFÂNTA LUMINĂ S-A COBORÂT LA IERUSALIM
PILE ȘI ȘTAMPILE
SFÂNTA LUMINĂ VINE DE LA IERUSALIM
PROGNOZA METEO PENTRU PAȘTE
SĂRBĂTOREȘTI ZIUA STAR WARS
CEA MAI FRUMOASĂ STRADĂ DIN EUROPA, ÎN ROMÂNIA

Citește și