• Participanții au fost trași la sorti din 273.000 înscriși.
  • Convivii au fost instalați pe o uriașa față de masă în carouri.
  • Masa a fost servită, cum se cuvine la un picnic, în coșulețe.

Daca spun „Champs Elysée” te gândești la marile magazine, la terasele unde poți să iți petreci după amiaza uitandu-te la lumea care trece, la Cufărul Vuitton care îmbracă acum sediul celebrei mărci sau la Fouquet’s, probabil cel mai celebru restaurant din Paris. Ce ai spune daca te-aș invita să faci un picnic pe cel mai frumos bulevard din lume ?

A fost o zi speciala azi pe Champs Elysée, despre ce este vorba

Ei bine, chiar despre un picnic ! După ce a organizat cea mai mare dictare din lume anul trecut, Comitetul Champs Elysée a organizat azi un picnic uriaș, servit gratuit în paniere speciale pentru 4000 de norocoși. Spun norocoși, pentru că participanții au fost trași la sorti dintre cei care s-au înscris pe situl evenimentului, despre care v-am avertizat chiar în momentul în care s-a anuntat.

Nu mai puțin de 273.000 de persoane s-au înregistrat pe această platformă iar tragerea la sorți a avut loc marți.

Recomandări

ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
A ÎNCEPUT BACALAUREATUL 2024
ISRAELUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTI
CINE OCUPĂ FUNCȚIILE DE TOP DIN UE
CUM SE ÎNCHEIE SAGA LA S1 SI S2?
CASH SAU LA BANCĂ?

Cum a fost posibil să hrănești 4.000 de persoane în același timp

Opt bucătării efemere conduse de restauratori locali au servit convivii, instalați pe o uriașa față de masă în carouri, fiecare restaurator oferind un meniu care să reflecte identitatea sa culinară, într-un coșuleț, așa cum se cuvine la un picnic. Au fost două servicii, la 12 și 14.

Acest eveniment excepțional l-a avut ca invitat de onoare pe bucătarul Guillaume Gomez , fost chef al bucătăriilor de la Élysée.

Circulația a fost oprita azi în jurul bulevardului și nici că masa a fost însoțită de diverse manifestari culturale care să îi bucure și pe cei care au gustat…doar din priviri !

Citește și