• Reynolds și McElhenney l-au convins recent pe fostul portar al Angliei, Ben Foster, să revină pe teren.
  • Foster a semnat pentru Wrexham în martie.
  • McElhenney și Reynolds au devenit coproprietari ai Wrexham AFC în februarie 2021.

Proprietarii Wrexham AFC, Ryan Reynolds și Rob McElhenney, au încercat să-l convingă pe Gareth Bale să vină la Wrexham, scrie NME.

După ce Wrexham AFC și-a asigurat promovarea în Liga de Fotbal după o victorie împotriva lui Boreham Wood sâmbăta trecută (22 aprilie), Bale a postat un scurt videoclip de susținere. „Bună, Rob, am vrut doar să te felicit pentru promovare și pentru tot ceea ce faci la Wrexham”, a spus fostul căpitan al Țării Galilor, care s-a retras în ianuarie anul acesta.

Ca răspuns la videoclipul de pe Twitter, McElhenney a scris: „Hai să jucăm golf, unde nu voi petrece patru ore încercând să te conving să te retragi pentru un ultim sezon magic.” După ce Bale a răspuns cu „depinde ce curs”, Reynolds a intervenit și a scris: „Voi bărbieri un teren de golf profesional în spatele lui Rob dacă îi dai un sezon lui Wrexham”.

La scurt timp mai târziu, Reynolds a continuat postarea sa, adăugând: „Actualizare: după o căutare de imagini online, se pare că Rob nu are părul pe corp necesar pentru a susține acest plan.” Reynolds și McElhenney l-au convins recent pe fostul portar al Angliei, Ben Foster, să revină de la pensie. Foster a semnat pentru Wrexham în martie.

McElhenney și Reynolds au devenit coproprietari ai Wrexham AFC în februarie 2021. Povestea călătoriei lor cu echipa a fost documentată în seria Disney+, Welcome To Wrexham, care a debutat pe platformă în august.

Citește și