• Ana Maria Brânză va face un pas din lumea sportului către lumea magiei Disney într-un nou film ce marchează 100 de ani de magie Disney.
  • Sportiva va împrumuta vocea personajului Perla, o sirenă populară din Regatul Atlantidei, în versiunea dublată în limba română a filmului live-action ,,Mica Sirenă”.
  • Ana Maria Brânză este una dintre cele mai celebre sportive ale tuturor timpurilor din România.

Ana Maria Brânză, legendară scrimere de rang mondial, va face un pas din lumea sportului către lumea magiei Disney într-un nou film ce marchează 100 de ani de magie Disney. În varianta dublată în limba română a ecranizării live-action ,,Mica Sirenă” , Ana Maria Brânză îi va împrumuta vocea și energia personajului Perla, o sirenă populară în Regatul Atlanticii.

Cunoscută pentru agilitatea și tenacitatea sa desăvârșită în scrimă, Ana Maria Brânză este una dintre cele mai celebre sportive ale tuturor timpurilor din România. În afară de cariera sa sportivă impresionantă, ea s-a dedicat și altor activități, devenind autor, speaker motivațional și imaginea unor produse de profil.

Prin interpretarea unică a personajului Perla, Ana Maria Brânză aduce un plus de autenticitate și carismă filmului ,,Mica Sirenă” . Publicul român de pretutindeni va avea ocazia să se bucure de talentul său și să se identifice cu povestea fermecătoare a Ariel, Mica Sirenă, și a călătoriei ei către descoperirea adevăratei iubiri și a sinelui.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Filmul ,,Mica Sirenă” în varianta dublată în limba română aduce o notă specială, iar prezența Annei Maria Brânză în acest proiect va fi cu siguranță o surpriză plăcută pentru fanii ei și pentru iubitorii de povești magice.

Citește și

Elon Musk spune că George Soros „urăște umanitatea” și că îi amintește de Magneto, mutantul „X-Men”

FOTO. Suma pentru care s-a vândut o copie rară a unui album The Beatles

Johnny Depp a fost aplaudat timp de 7 minute pentru filmul de revenire „Jeanne du Barry” la Cannes