VIDEO. Untold și Armin Van Buuren doboară recorduri mondiale în Dubai. Videoclipul de pe Burj Khalifa a ajuns la peste 1 milion de vizualizări pe YouTube

Setul lui Armin Van Buuren de la Burj Khalifa în colaborare cu Untold Dubai a ajuns la peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

DJ-ul olandez a mixat timp de 40 de minute de la etajul 149 al celei mai înalte clădiri din lume pentru a promova primul festival de muzică UNTOLD Dubai, doborând recordul mondial pentru cea mai mare performanță de DJ vreodată, precum și cel mai mare ecran LED folosit vreodată într-un spectacol. Armin a adunat la videoclipul de pe YouTube în 12 zile peste un milion de vizualizări.

În urma celei de-a VIII-a ediție din România, UNTOLD urmează să își facă așteptatul debut în Orientul Mijlociu în februarie 2024 la Expo City Dubai. Line-up-ul de DJ pentru primul super festival de acest fel nu a fost încă dezvăluit, dar van Buuren, care a făcut parte din festival încă de la începuturile sale în România în 2015, promite că va fi „ceva special”.

Citește și:

Exit mobile version