Vogue World: Spectacol de cultură pentru a deschide Săptămâna Modei de la Londra

  • Organizatorii spectacolului susțin că este răspunsul Londrei la Met Gala.
  • Vogue World va avea mai mulți invitați de marcă.
  • Evenimentul va avea loc pe 14 septembrie la Theatre Royal Drury Lane.

Un spectacol care celebrează moda și cultura, despre care organizatorii susțin că este răspunsul Londrei la Met Gala, va da startul ediției din acest an a Săptămânii Modei de la Londra, scrie BBC.

Vogue World va avea mai mulți invitați de marcă, printre care Stormzy, Sir Ian McKellen și Victoria Beckham.

Evenimentul va avea loc pe 14 septembrie la Theatre Royal Drury Lane. Toate încasările nete obținute vor fi direcționate către organizații din domeniul artelor spectacolului, cum ar fi Teatrul Național și Royal Opera House.

Primarul Londrei va fi, de asemenea, prezent la spectacol și va apărea în „imagini noi” produse în cadrul spectacolului, au precizat organizatorii.

„Londra va pune în scenă o vitrină fantastică a culturii și creativității noastre de vârf”

Într-un videoclip postat pe TikTok de organizatorii British Vogue, Khan poate fi văzut stând într-un autobuz și zâmbindu-i creatoarei de modă și fostei Spice Girl Victoria Beckham.

O purtătoare de cuvânt a lui Khan a declarat: „Evenimentul de anul trecut de la New York a fost un succes uriaș, iar Londra va pune în scenă o vitrină fantastică a culturii și creativității noastre de vârf la nivel mondial, cu teatru, muzică, dans, operă, artă și modă. Cultura și industriile noastre creative ne ajută să ne impulsionăm economia și aceasta va fi o ocazie strălucită de a pune în lumina reflectoarelor la nivel mondial unele dintre incredibilele noastre talente locale și autohtone, în timp ce lucrăm pentru a construi o Londră mai bună pentru toată lumea.”

Citește și