• Chiar dacă vremea nu ține cu tine, ai peste 6 festivaluri care te așteaptă în București.
  • Poți avea și restricții în trafic, artererele principale sunt închise, anunță Brigada Rutieră.
  • Poți degusta 44 de sortimente de vin la Festivalul vinului Moldovei pe Kiseleff.
  • Street Delivery revine pe strada Pictor Arthur Verona cu cea de-a 18-a ediție.

E weekend și chiar dacă vremea nu ține neapărat cu noi, n-ar trebui să-ți taie cheful de distracție, dar în București festivalurile se țin în lanț, conform Programului.

Știm deja că ne mai bucurăm o perioadă de proiectul „Străzi deschise” dar și de bine cunoscuta „Simfonie a Apelor” însă pe lângp cele două avem și târg de haine, demonstrații de zbor, jocuri, teatru și film, aria de selecție e extrem de amplă pentru acest final de săptămână.

Pentru că dragostea trecepe prin stomac și pentru că vorbim de la gurmandă la gurmandă, vestea cea mai bună pe acest weekend este că apropate toate festivalurile din Capitală ne oferă preparate alese și nu doar atât, avem și 44 de sortimente de vin de încercat la Festivalul vinului Moldovei de pe soseaua Kiseleff din Capitală. Mergem la Trifoi Fest, un eveniment care îți arată ce trebuie sa faci dacă îți dorești un stil de viața sustenabil are loc între 15 și 17 septembrie pe Calea Plevnei.

Recomandări

CÂND ÎNCEP COPIII SĂ FOLOSEASCĂ A.I.
JAPONIA PREZINTĂ TEHNOLOGIA 6G
MET GALA 2024
IOHANNIS SE ÎNTÂLNEȘTE CU BIDEN
GATES ÎȘI VINDE IAHTURIURILE
CUM ARATĂ UK LA UN AN DE LA ÎNCORONARE?

Street Delivery București revine

Dacă simți nevoia de puțină culoare în viața ta, o găsești la Color Run. Street Delivery București revine după perioada pandemiei pe strada Pictor Arthur Verona, Este cea de-a 18-a ediție și va fi adus în discuție restabilirea rolului străzii ca spațiu public, dar și trecerea de la festival la politică publică. Săptămâna Europeană a Mobilităţii are loc în perioada 16-23 septembrie, tema din acest an fiind „Save Energy” (Salvează Energia).

Cei care vor merge în weekendul 16 – 17 septembrie 2023 la acţiunile organizate în Parcul Regele Mihai I şi la Palatul Mogoşoaia pot face plimbări cu bicicleta, pot participa la diverse jocuri şi multe alte surprize.

Și ca să închei în glorie…ne-am distrat, ne-am plimbat și am mâncat copios dar cineva trebuie să facă și curățenie- Bucurestenii care iubesc natura sunt invitați sâmbătă, 16 septembrie de Ziua natională a curățeniei! să ia parte la o acțiune de curățenie în Parcul Plumbuita din Sectorul 2. Evenimentul are loc cu ocazia „Zilei de Curățenie Națională” care se desfășoară simultan în 191 de țări.

Citește și: